Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Aidosti kaunis - Lumene-uutuudet

Lumene Nordic Beauty Ambassador Mariela Sarkima näyttää, kuinka voit korostaa ihon luonnollista hehkua Invisible Illumination -tuotteilla.

Invisible Illumination on täysin uudenlainen pohjoismainen kauneusrituaali, jonka puhdasta pohjoista lähdevettä, kirkastavaa lakkaa ja valoa heijastavia sävypigmenttejä sisältävät tuotteet heleyttävät ja kosteuttavat saaden ihon näyttämään raikkaan hehkuvalta ja viimeistellyltä.

Ole aito - luonnollisesti hehkuvaa ihoa ei tarvitse piilottaa.

Uusi Instant Glow Sävyseerumimme on kuin kevyt ja hoitava meikkihuntu iholle. Innovatiivinen koostumus, joka sisältää puhdasta pohjoista lähdevettä, kirkastavaa lakkaa ja valoa heijastavia sävypigmenttejä, heleyttää ja kosteuttaa saaden ihon näyttämään raikkaan hehkuvalta ja viimeistellyltä.

Koe Invisible Illumination - täysin uudenlainen pohjoismainen kauneusrituaali, joka yhdistää ihonhoidon ja meikkien parhaat ominaisuudet ennennäkemättömällä tavalla.

Vapauta veden voima ihon hyväksi

Vesi on aina hyvinvoivan, luonnollisesti säteilevän ihon salaisuus. Uudessa LÄHDE-linjassamme yhdistyvät puhdas, pohjoinen lähdevesi ja tehokas, mineraalipitoinen koivun mahla. Runsaasti luonnollisia kosteuttavia ainesosia sisältävät, virkistävät ja kevyet luonnollisia kosteuttavia ainesosia sisältävät, virkistävät ja kevyet Hydra-Technology -koostumukset hoitavat ja ravitsevat ihoa jättäen sen raikkaaksi, kauniiksi ja tehokkaasti kosteutetuksi.

Sytytä ihosi luonnollinen hehku

Luonnollinen hehku on aina aidointa. Uusi VALO-linjamme paljastaa ihon luonnollisen hehkun ja kosteuttaa tehokkaasti. Pohjoista lakkaa, C-vitamiinia ja puhdasta pohjoista lähdevettä sisältävät koostumukset kosteuttavat ja heleyttävät. Lopputuloksena kauniina säteilevä iho.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää
  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää