Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Vapaaottelijasta Sokoksen brändilähettiläs

Vapaaottelijasta Sokoksen brändilähettiläs

Sokos ja maailman nopeimmin suosiota kasvattavan urheilulajin terävimpään kärkeen tähtäävä Makwan Amirkhani ovat lähteneet tekemään yhteistyötä, jonka myötä Amirkhanista tulee Sokos-tavaratalojen keulakuva. Kumppanuuden aloittaa epätoivosta, sisusta, selviytymisestä ja itsensä löytämisestä kertova koskettava Löydä itsesi -lyhytelokuva, jonka ensi-ilta on 17.11.

Makwan Amirkhan päätyi Sokoksen keulakuvaksi tavaratalon edustajien kuultua hänen tarinansa. Siinä kiteytyy Sokoksen mukaan sisukas, elämänmakuinen asenne ja selviytymistarina, jonka tavaratalo toivoo antavan useille inspiraatiota. Makwan Amirkhani on myös vannoutunut tyylin ystävä. "Mä haluan pukea päälleni asioita, jotka edustavat jotain mun elämästä:" Makwan Amirkhani

Sokoksen Löydä itsesi -viestiä jatketaan nostamalla esiin suomalaisten valinnanmahdollisuudet, itseensä
luottamisen, perhearvot ja yhteisöllisyyden kansallisiksi puheenaiheiksi. Makwan Amirkhan päätyi Sokoksen keulakuvaksi tavaratalon edustajien kuultua hänen tarinansa, jossa kiteytyy sisukas, elämänmakuinen asenne ja selviytymistarina, jonka Sokos toivoisi kaikkien ottavan omakseen.

 Kuvat: Antti Rastivo / Sherpa.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Mainoksesta jäi päällimmäisenä mieleen Sokoksen viesti siitä, miten tylsä maan Suomi on. Rivien välistä luin ettei suomalainen ole Sokokselle kiinnostava ihminen, ei brändinä tai asiakkaana.

- Tylsä Suomi

Nyt loppui ostokset Sokoksesta. Täytyykö teidän kaikkien maailman ihmisten joukosta löytää joku sopeutumisongelmainen matu keulakuvaksenne?

Teidän YouTuben videot jo herättivät huomioni, luulin kyseessä olevan SPR:n rahankeruumainos, mutta se olikin Sokoksen huuhaa propagandaa.

Tuskin te kuitenkaan tätä kommenttia julkaisette, mutta toivottavasti se menisi edes perille palautteena asiakkailtanne ja vastaisuudessa julkaisisitte edes vähän poliittisesti korrektimpia kampanjoita.

- suomi

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää