Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Syksyn trendikkäin meikki on punainen

Syksyn trendikkäin meikki on punainen

Syksyn trendikkäin silmämeikki syntyy eri punaisen sävyin. Punainen voi tuntua haastavalta sävyltä kasvoilla, mutta avain raikkaaseen punasävyiseen meikkiin on viimeistelty meikkipohja. Kiinnitä erityisesti huomiota tummien silmänalusten huolelliseen peittämiseen. Punasävyinen silmämeikki näyttää raikkaalta kun silmänalusiho on huoliteltu. Peitä punoitus myös poskipäiltä ja nenänpielistä huolellisesti, jotta ihon oma punoitus ei korostu.

Chanelin Le Rouge -meikkikokoelma tälle syksylle sisältää tuttuun tapaan meikkituotteita useissa eri punaisen sävyissä. Klassikko luomiväripaletti Les 4 Ombres sävyssä 268 on erinomainen paletti punertavasta meikkitrendistä kiinnostuneelle. Paletin neljästä sävystä kolme on punertavan ruskeita sävyjä, joilla onnistuu useat luonnollisemmat silmämeikit. Kirkas punainen sopii myös ruskeiden sävyjen tehosteväriksi. Viimeistele näyttävä silmämeikki Stylo Yeux Waterproof -rajauskynällä 928 Eros. Pehmeä kynä levittyy tasaisesti ja pysyy siistinä pitkän päivän. 

Kokeile punaista eri meikkituotteissa:

1. Vaihda musta klassinen eyeliner-rajaus näyttävään punaiseen NYX Vivid Brights -rajauksella sävyssä 01 Fire.

2. Punainen huulipuna on monen luottotuote, joka yleensä yhdistetään neutraalimpaan silmämeikkiin. Kokeile Lancômen Rouge in Love punaa sävyssä 181 Rouge Saint Honoré punaisen silmämeikin pariksi. 

3. Jos kirkkaanpunainen luomiväri tuntuu vieraalta, kokeile Urban Decayn luomiväriä sävyssä Fireball. Hehkuva punaisen oranssi kirkastaa upeasti vihreitä ja sinisiä silmiä. 

4. Urban Decayn 24/7 Glide on Pencil -vedenkestävällä huultenrajauskynällä onnistuu pitkäkestoinen huulimeikki. Käytä joko rajauksena tai väritä huulet kokonaan. 

5. We Care Iconin True Red on puhdas punainen, jonka jokainen tarvitsee kynsilakkavalikoimiinsa. Fashion Nails -lakat kuivuvat nopeasti ja jo yhdellä kerroksella saat intensiivisen sävyn. 

6. Punaista silmä- ja huulimeikkiä tasoittaa kevyesti lisätty poskipuna. Sipaise Urban Decayn Afterglow -punaa isolla siveltimellä poskien korkeimmille kohdille. 

 

 

Kuvat: All Over Press, Chanel, valmistajat 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää