Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Pieniä yllätyspaketteja teinille

Pieniä yllätyspaketteja teinille

Uusi tuoksu, strobingiin sopiva merkkipaletti tai käytännölliset välineet kauneudenhoitoon saattavat toimia teiniä yllättäessä. Kannattaa kuitenkin hiukan tiedustella mikä on nyt siisteintä meikkipöydällä ettei satu hankkimaan sitä nolointa puuteria.

Katy Perry Mad Love -pakkauksessa on EdP, suihkugeeli ja vartaloemulsio. Beauty Blenderin Pro on the go black tie kattavassa pakkauksessa on kolme meikkisientä, kiillonpoistosieni ja saippua, jolla sienet on helppo puhdistaa. Urban Decayn NAKED-paletti on toivottu perustuote, jonka jokainen meikkaamisesta kiinnostunut ottaa riemulla vastaan. Invisibobblen kausilenksuissa on sävyinä pronssi ja kromi. Pörröiset s.Oliver-avaimenperät pitävät avaimet helposti löydettävissä. Police To Be Rose Blossom -pakkauksessa on ikoniseen pääkalloon pakattu EdP ja samantuoksuinen vartalovoide.

Urban Decayn ohella nuorten lahjatoivelistalla saattaa olla isokin kasa NYX-tuotteita.

NYX Liquid Suede Cream -huulipunapakkaus sisältää kolme erisävyistä Liquid Suede Cream -huulipunaa. Rajoitettu erä.

We Care Icon -uutuus: Rose Gold Expert -kabukisivellin kulkee mukana tyylikkäässä pakkauksessa, joka tulee siveltimen mukana.

  

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Lahjavinkkejä perheen pienimmille

Lahjavinkkejä perheen pienimmille

Pentikin valloittavan Halipupu-sarja tuotteista saat suurimman osan huippuhintaan S-Etukortilla koko joulukuun ajan. Katso myös muut vinkkimme perheen pienimmille!

Lue lisää
  • Lahjavinkkejä kotona viihtyville rakkaille

Lahjavinkkejä kotona viihtyville rakkaille

Vaikka matkustelu tekee toisinaan terää, on kotona silti kaikkein ihaninta. Kaunis kattaus ja hyvä kotiruoka voittavat parhaatkin ravintolat.

Lue lisää
  • Lahjavinkit rentoa menoa kaipaavalle miehelle

Lahjavinkit rentoa menoa kaipaavalle miehelle

Oleskelua, itsestä huolehtimista ja nautiskelua ilman kiirettä. Toivelahjoilla voi arkeenkin tuoda rentoa menoa.

Lue lisää
  • Lahjavinkkejä nautiskelijalle

Lahjavinkkejä nautiskelijalle

Hemmotteluhetken kruunaa helposti suklaa, joka tekee aina hyvää sielulle. Sitten vielä kirja käteen ja elämä hymyilee. Tai anna musiikin rentouttaa, yhdessä tai yksin omasta rauhasta nautiskellen. Katso lahjavinkit!

Lue lisää
  • Lataa lahjakortti lahjaksi

Lataa lahjakortti lahjaksi

Lahjakortti on aina hyvä lahjaidea! Voit ladata lahjakortille haluamasi summan 10 - 250 € kassalla, missä tahansa Sokoksessa tai Emotionissa.

Lue lisää
  • Muista lahjalla

Muista lahjalla

Lahjaa mietittäessä kannattaa ottaa huomioon kuinka toivoo lahjan saajan muistavan juhlansa tulevaisuudessa. Vuosien saatossa mieleenpainuvimmat tapahtumat ovat usein ylioppilasjuhlat, valmistujaiset tai häät. Vielä vuosikymmentenkin jälkeen voi muistella tärkeitä päiviä aikaa kestävien lahjojen myötä.

Lue lisää