Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Löydä itsesi -ilta Kauppakeskus Valkeassa

Nyt puhutaan tyylistä, sen rakentumisesta ja itsensä löytämisestä. Ilta alkaa Kesäkadulla, jonka lavalla illan aiheesta keskustelevat tyyliniekat Maria Veitola, oululainen muotisuunnittelija Mert Otsamo sekä vapaaottelutähti Makwan Amirkhani.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Makwan Amirkhanin tarina

Epätoivosta, sisusta, selviytymisestä ja itsensä löytämisestä kertova koskettava Löydä itsesi -lyhytelokuva aloittaa Sokoksen ja Makwan Amirkhanin yhteystyön.

Lue lisää
  • Vapaaottelijasta Sokoksen brändilähettiläs

Vapaaottelijasta Sokoksen brändilähettiläs

Sokos ja maailman nopeimmin suosiota kasvattavan urheilulajin terävimpään kärkeen tähtäävä Makwan Amirkhani ovat lähteneet tekemään yhteistyötä, jonka myötä Amirkhanista tulee Sokos-tavaratalojen keulakuva.

Lue lisää
  • Löydä oma tyylisi

Löydä oma tyylisi

Sokoksen bärndilähettiläs Makwan Amirkhani on vannoutunut tyylin ystävä. "Mä haluan pukea päälleni asioita, jotka edustavat jotain mun elämästä:" Makwan Amirkhani

Lue lisää
  • Joulu tavallasi - löytäkää toisenne

Joulu tavallasi - löytäkää toisenne

Vapaaottelija Makwan Amirkhanille joulu on ennen kaikkea perhejuhla. Lahjaksi hän toivoo saavansa taulun, jossa on joko äidin tai sisarusten lapsien kuva.

Lue lisää