Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Lahjavinkkejä perheen pienimmille

Lahjavinkkejä perheen pienimmille

Pentikin valloittavan Halipupu-sarja tuotteista saat suurimman osan huippuhintaan S-Etukortilla koko joulukuun ajan. Sarjaan kuuluu mm. muki, vaaleanruskea, vaaleansininen ja vaaleanpunainen syvä lautanen, aterinsetti, jossa haarukka, lusikka ja veitsi. Tekstiileissä Halipupu esiintyy valloittavassa pyyhkeessä, jossa on korvat hupussa. Huppupyyhe myös Nallukka -versiona. Pussilakanasetin koko on 85 x 125 cm pussilakana ja 36 x 46 cm tyynyliina.

Muumien elämäntapa on luova, täynnä arkipäivän toisinajattelua. Jokaisella Muumilaakson hahmolla on oma filosofiansa, josta voi ammentaa asennetta elämään. Muumi-esineiden suosio kasvaa koko ajan ja ne ovat toivotuimpia lahjoja kautta aikojen. Muumeilla tuot hymyn arkisiin kattauksiin. Muumi-keräilylautanen kahden kappaleen paketissa. Muumien talven 2016 sesonkiastioiden kuvitus pohjautuu Tove Janssonin Taikatalvi-kirjaan vuodelta 1957. Lumihevonen-sarjaan kuuluu muki ja kulho.

Finlandia Junior 2007 -palkinnon saanut Aino Havukaisen ja Sami Toivosen Tatun ja Patun Suomi on hauska, oivaltava ja väkinäisyydestä vapaa teos – siis lasten tietokirjallisuutta parhaimmillaan. Kirjan faneille on tehty tarinaa jatkava perhekalenteri, josta riittää hauskoja tapahtumia koko vuodeksi. Huippulahja Tatu ja Patu -faneille! Tatun ja Patun ihmeellinen joulu -puuhalahja, jossa on Tatun ja Patun ihmeellinen joulu -kirjan lisäksi elokuvajuliste, Tatu ja Patu-piparkakkumuotit sekä lautapeli.

Letit kruunaavat juhlan! Miten hiuksista saa väkerrettyä kissan tai hiiren korvat? Miten loihditaan lohikäärmeletti tai prinsessan kruunu? Matti Ahtolan Isin ja tyttöjen lettikirja – Bileet! esittelee 20 uutta lettiä ja kampausta, jotka kruunaavat roolileikin ja piristävät päivää ilman pukujuhliakin. Kirjassa päästään mukaan muun muassa eläinteemaisiin juhliin, prinsessakemuihin ja disco- ja rockhenkisempiin bileisiin. Piirroskuvin varustetut yksityiskohtaiset ohjeet neuvovat lettien teon vaihe vaiheelta, eikä aiempaa kokemusta letittämisestä tarvita. Kirja antaa vinkkejä myös kampausten koristeluun, ja riemukkaan karnevaalihenkiset valokuvat tarjoavat lisäinspiraatiota lettipäiden somistamiseen.

Letityksessä apuna on  helppo käyttää suloista Hello Kitty -hiusharjaa. Tangle Teezer -harja oikoo takut vaivattomasti ja miellyttävästi. Tangle Teezerin uniikki kokoonpano tarkasti suunnitelluista harjaksista mahdollistaa vaivattoman takkujen oikomisen samalla minimoiden harjalla nykimisen, hiusten katkeilun ja hiusten vauriot. Tangle Teezer on erinomainen harja takkujen poistoon hiusten olleessa kuivina tai märkinä.

 Tove Jansonin alkuperäiskuvitukset Muumi-kalentereissa tuovat iloa vuoden jokaiseen päivään.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Lahjavinkkejä kotona viihtyville rakkaille

Lahjavinkkejä kotona viihtyville rakkaille

Vaikka matkustelu tekee toisinaan terää, on kotona silti kaikkein ihaninta. Kaunis kattaus ja hyvä kotiruoka voittavat parhaatkin ravintolat.

Lue lisää
  • Lahjavinkit rentoa menoa kaipaavalle miehelle

Lahjavinkit rentoa menoa kaipaavalle miehelle

Oleskelua, itsestä huolehtimista ja nautiskelua ilman kiirettä. Toivelahjoilla voi arkeenkin tuoda rentoa menoa.

Lue lisää
  • Lahjavinkkejä nautiskelijalle

Lahjavinkkejä nautiskelijalle

Hemmotteluhetken kruunaa helposti suklaa, joka tekee aina hyvää sielulle. Sitten vielä kirja käteen ja elämä hymyilee. Tai anna musiikin rentouttaa, yhdessä tai yksin omasta rauhasta nautiskellen. Katso lahjavinkit!

Lue lisää
  • Pieniä yllätyspaketteja teinille

Pieniä yllätyspaketteja teinille

Uusi tuoksu, strobingiin sopiva merkkipaletti tai käytännölliset välineet kauneudenhoitoon saattavat toimia teiniä yllättäessä. Kannattaa kuitenkin hiukan tiedustella mikä on nyt siisteintä meikkipöydällä ettei satu hankkimaan sitä nolointa puuteria.

Lue lisää
  • Lataa lahjakortti lahjaksi

Lataa lahjakortti lahjaksi

Lahjakortti on aina hyvä lahjaidea! Voit ladata lahjakortille haluamasi summan 10 - 250 € kassalla, missä tahansa Sokoksessa tai Emotionissa.

Lue lisää
  • Muista lahjalla

Muista lahjalla

Lahjaa mietittäessä kannattaa ottaa huomioon kuinka toivoo lahjan saajan muistavan juhlansa tulevaisuudessa. Vuosien saatossa mieleenpainuvimmat tapahtumat ovat usein ylioppilasjuhlat, valmistujaiset tai häät. Vielä vuosikymmentenkin jälkeen voi muistella tärkeitä päiviä aikaa kestävien lahjojen myötä.

Lue lisää