Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Lahjavinkkejä kotona viihtyville rakkaille

Lahjavinkkejä kotona viihtyville rakkaille

Pörröpaituli Esprit ja pyjama Calvin Klein.

Vaikka matkustelu tekee toisinaan terää, on kotona silti kaikkein ihaninta. Kaunis kattaus ja hyvä kotiruoka voittavat parhaatkin ravintolat. Kotiin tuo tunnelmaa myös tuoksu. Aina ei ehdi leipoa, mutta tuoksukynttilöillä ja tuoreilla hedelmillä voi helposti järjestää aromaterapiaa.

Myös laatukosmetiikka tuo luksusta elämään. Biotherm lahjapakkausten ulkoasu vaihtuu vuosittain, eikä erillistä paketointia edes välttämättä tarvita! Pakkaukset on tänä vuonna suunnitellut ranskalainen suunnittelija Aline Houde-Diebolt.

Familon Princess Jubileum -tyynyt ja -peitot tekevät nukkumisesta suuren nautinnon. Ihana lahjaidea koko perheelle!

Tuo joulun tunnelmaa Marimekon ajattomilla kuoseilla. Yhdistele rohkeasti Vuorilaakso- ja Pirput Parput -sarjan tyynynpäällisiä ja luo rento ja lämmin tunnelma. Vuorilaakso-sarjasta löytyy myös kaitaliina, jonka voi levittää Siirtolapuutarha-sarjan asitoiden alle.

Marimekko Loimu -kynttilänjalat ja -räsymatto.

Kylmillä säillä on autuasta ottaa jalkakylpy ja laittaa jalkaan tossut. Lämmitettävät vehnänjyvätossut hellivät kylmiä jalkoja ja rentouttavat olon. Emendon tuotteet on suunniteltu mielen ja kehon hyvinvointiin vastapainoksi kiireiselle elämänrytmille.

English Tea Shop teet esim. luomuteet Candy Cane, Sleigh Ride, Gingerbread tai Silent Night tai luomuhaudukkeet Calming tai Rooibos-suklaa-vanilja tai English Breakfast -tee.

Actuelle Chemise raidallinen yöpaita myös sini- ja harmaavalkoraitaisena ja raidalliset housut myös harmaavalkoraitaisena, tähtikuvioidut fleecehousut ja Dream-toppi. Aventura velourtakki ja -housut. Tommy Hilfiger flanellipyjamahousut ja aamutossut, Supernatural paita.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Lahjavinkkejä perheen pienimmille

Lahjavinkkejä perheen pienimmille

Pentikin valloittavan Halipupu-sarja tuotteista saat suurimman osan huippuhintaan S-Etukortilla koko joulukuun ajan. Katso myös muut vinkkimme perheen pienimmille!

Lue lisää
  • Lahjavinkit rentoa menoa kaipaavalle miehelle

Lahjavinkit rentoa menoa kaipaavalle miehelle

Oleskelua, itsestä huolehtimista ja nautiskelua ilman kiirettä. Toivelahjoilla voi arkeenkin tuoda rentoa menoa.

Lue lisää
  • Lahjavinkkejä nautiskelijalle

Lahjavinkkejä nautiskelijalle

Hemmotteluhetken kruunaa helposti suklaa, joka tekee aina hyvää sielulle. Sitten vielä kirja käteen ja elämä hymyilee. Tai anna musiikin rentouttaa, yhdessä tai yksin omasta rauhasta nautiskellen. Katso lahjavinkit!

Lue lisää
  • Pieniä yllätyspaketteja teinille

Pieniä yllätyspaketteja teinille

Uusi tuoksu, strobingiin sopiva merkkipaletti tai käytännölliset välineet kauneudenhoitoon saattavat toimia teiniä yllättäessä. Kannattaa kuitenkin hiukan tiedustella mikä on nyt siisteintä meikkipöydällä ettei satu hankkimaan sitä nolointa puuteria.

Lue lisää
  • Lataa lahjakortti lahjaksi

Lataa lahjakortti lahjaksi

Lahjakortti on aina hyvä lahjaidea! Voit ladata lahjakortille haluamasi summan 10 - 250 € kassalla, missä tahansa Sokoksessa tai Emotionissa.

Lue lisää
  • Muista lahjalla

Muista lahjalla

Lahjaa mietittäessä kannattaa ottaa huomioon kuinka toivoo lahjan saajan muistavan juhlansa tulevaisuudessa. Vuosien saatossa mieleenpainuvimmat tapahtumat ovat usein ylioppilasjuhlat, valmistujaiset tai häät. Vielä vuosikymmentenkin jälkeen voi muistella tärkeitä päiviä aikaa kestävien lahjojen myötä.

Lue lisää