Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Lahjavinkit rentoa menoa kaipaavalle miehelle

Lahjavinkit rentoa menoa kaipaavalle miehelle

Tommy Hilfiger flanellipyjamahousut ja aamutossut, Supernatural paita.

Aamut alkavat rennosti, kun voi maleksia kotona kylpytakki päällä ja BOSS tuo tuohonkin hetkeen tyylikkyyttä.

Björn Borgin bokserit näyttävät ja tuntuvat niin ikään hyvältä päällä ja joulun aikaan voi aloittaa totuttelun villeimpiinkin kuvioihin. Samaan settiin uskaliammat lisäävät hauskat sukat!

Ihonhoidosta tulee talvella miehillekin mielenkiinnon kohde. Biotherm Homme -lahjapakkauksessa on kaikki mitä talven kuivattama iho tarvitsee: Aquapower-tehokosteuttaja kasvoille, suihkugeeli ja partavaahto.

Parran huoltajalle kannattaa antaa lahjaksi The Bear Familyn parranhuoltopakkaus, jossa on partaöljy ja -vaahto sekä viiksivaha ja partasaippua.

Laadukas Camel-neule, josta on iloa vuosiksi eteenpäin, on joulukuun ajan edulliseen hintaan S-Etukortilla.

Diesel BAD on komea lahja uusia tuoksuja arvostavalle miehelle. Tämä  Narcos TV-sarjastakin tutun Boyd Holbrookin keulakuvakseen saanut pahan pojan tuoksu on karkea, metsäinen, jännittävän mausteinen ja suolaisen addiktoiva. Tuoksun lisäksi sarjassa on saatavana suihkugeeli, partabalsami ja deodorantti. Ostaessasi Diesel-tuoksun, saat lahjaksi toalettilaukun. Rajoitettu erä.

 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Lahjavinkkejä perheen pienimmille

Lahjavinkkejä perheen pienimmille

Pentikin valloittavan Halipupu-sarja tuotteista saat suurimman osan huippuhintaan S-Etukortilla koko joulukuun ajan. Katso myös muut vinkkimme perheen pienimmille!

Lue lisää
  • Lahjavinkkejä kotona viihtyville rakkaille

Lahjavinkkejä kotona viihtyville rakkaille

Vaikka matkustelu tekee toisinaan terää, on kotona silti kaikkein ihaninta. Kaunis kattaus ja hyvä kotiruoka voittavat parhaatkin ravintolat.

Lue lisää
  • Lahjavinkkejä nautiskelijalle

Lahjavinkkejä nautiskelijalle

Hemmotteluhetken kruunaa helposti suklaa, joka tekee aina hyvää sielulle. Sitten vielä kirja käteen ja elämä hymyilee. Tai anna musiikin rentouttaa, yhdessä tai yksin omasta rauhasta nautiskellen. Katso lahjavinkit!

Lue lisää
  • Pieniä yllätyspaketteja teinille

Pieniä yllätyspaketteja teinille

Uusi tuoksu, strobingiin sopiva merkkipaletti tai käytännölliset välineet kauneudenhoitoon saattavat toimia teiniä yllättäessä. Kannattaa kuitenkin hiukan tiedustella mikä on nyt siisteintä meikkipöydällä ettei satu hankkimaan sitä nolointa puuteria.

Lue lisää
  • Lataa lahjakortti lahjaksi

Lataa lahjakortti lahjaksi

Lahjakortti on aina hyvä lahjaidea! Voit ladata lahjakortille haluamasi summan 10 - 250 € kassalla, missä tahansa Sokoksessa tai Emotionissa.

Lue lisää
  • Muista lahjalla

Muista lahjalla

Lahjaa mietittäessä kannattaa ottaa huomioon kuinka toivoo lahjan saajan muistavan juhlansa tulevaisuudessa. Vuosien saatossa mieleenpainuvimmat tapahtumat ovat usein ylioppilasjuhlat, valmistujaiset tai häät. Vielä vuosikymmentenkin jälkeen voi muistella tärkeitä päiviä aikaa kestävien lahjojen myötä.

Lue lisää