Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Juhlien kaunotar

Juhlien kaunotar

Satiinimekko Gerry Weber

Korkeat korot ja tyylikäs cocktailmekko kuuluvat pikkujoulujen pukukoodiin. Pikkumusta toimii aina, mutta kokeile rohkeasti myös väriä. Viime silauksen antavat ripaus blingblingiä koruissa ja asusteissa.

Mitä yksinkertaisempi asu, sitä näyttävämpi koru. Suuret korvakorut, massiiviset kaulakorut ja cocktail-sormukset ovat paras asustevalinta graafiselle mekolle. Jos taas mekossa on vahva kuosi tai paljon rypytyksiä ja tekstuuria, kuuluu korujen ottaa sivurooli. Silloin sirot ja pienet korut ovat tyylikkäin valinta.

Coctailmekko mukaan

Kun kutsussa lukee pukukoodina cocktail, on aika laittaa juhlava pikkumekko päälle. Tyylikkään cocktailmekon helma ulottuu juuri polven yläpuolelle. Hyvä tapa tarkastaa helman pituus, on laittaa kädet sivuille ja katsoa ettei helma ole korkeammalla kuin sormet. Mekon tärkein kriteeri on laadukas materiaali. Pitsi, sifonki ja sametti tuovat kaunista eloa pikkumustaan, kun taas laatikkomaisissa ja graafisissa asuissa jalokivisävyt ja viileät pastelit ovat parhaimmillaan. 

Mekko ja neuletakki Ril's, jakku ja hame Gerry Weber, Pitsimekko Ril's.

Cocktail-mekon tärkein asuste on kengät. Musta mekko kannattaa asustaa näyttävillä korkokengillä. Metallinhohto ja näyttävästi kirjaillut kengät tekevät tummasta mekosta juhlavan. Värikäs tai kuosillinen mekko taas ei tarvitse kilpailijaa, joten silloin on parasta pysytellä mustissa tai nuden sävyisissä korkokengissä. Jos et ole mekkoihminen, kokeile juhla-asuksi smokkihousuja ja paljettitoppia näyttävien korkokenkien kera.

Kaikki alkaa alusvaatteista

Täydellisen juhlatyylin salaisuus piilee alusvaatteissa. Oikeanlaisilla alusvaatteilla korostat vartalosi parhaita puolia ja häivytät vähiten imartelevia. Silkki- ja sifonkimekon kanssa alusasun täytyy olla huomaamaton. Saumattomat alushousut ja sileät liivit ovat ehdoton hankinta. Koristeellisemmat liivit voi ottaa myös osaksi asua, eikä niitä tarvitse täysin peittää, kunhan tyyli pysyy hienostuneena.

Muotoileva alusmekko Maidenform, rintaliivit ja hipsterit, Calvin Klein, rintaliivit ja maksialushousut Triumph.

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää