Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Joulun taikaa ja valmisteluja

Joulun taikaa ja valmisteluja

Joulun lähestyessä kotona tehdään valmisteluita juhlakauteen. Sisustusta päivitetään erilaisilla kynttilänjaloilla ja tekstiileillä.

Pellava on muodikas materiaali myös kattaustekstiileissä. Klassinen pöytäliina on ajankohtaisempi kuin koskaan. Pellava saa olla rennosti ryppyinen, toisaalta sen voi myös silittää silkoiseksi jos siltä tuntuu. Pellavatekstiilit ovat myös lahjoja, joilla on käyttöä vuosiksi eteenpäin.

Joulusesonkina astioissa voi olla vaikkapa punaista väriä. Iittalan herkullinen Taika-sarja punaisena on mitä kaunein jouluastiasto. Hanki muutama osa piristämään perusastiasarjaa. Pienet kulhot toimivat vaikkapa tarjoiluastioina.

Kauniit kynttilänjalat ovat osa sisustusta ja kattauksia. Nyt yhdistellään rohkeasti erilaisia metalleja ja värejä. Ajaton kokonaisuus syntyy mustasta, valkoisesta ja messingistä. Eri korkuiset kynttilänjalat tekevät asetelmasta mielenkiintoisen.

Herkullisilla koristeellisillla juomalaseilla juhlakattaus eroaa arjesta. Hennot vesilasit täydentävät juhlapöydän lasistoa.

 

Artikkelin kuvia ja tekstiä: Anne Melender / muotimielessa.com

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Kaikki ovat kauniita. Yksi oli minulle kaunein:
Valoleikin aika.

- Tuplamummo

  • Trendikästä mummolafiilistä kotiin

Trendikästä mummolafiilistä kotiin

Viherkasvi-trendi on tuonut mukanaan mummolasta tutun tavan ripustaa kasvit amppeleihin.

Lue lisää
  • Italialaista yksinoikeudella

Italialaista yksinoikeudella

Sisustustavaroita valmistava Coincasa istuu loistavasti pohjoiseen makuun. Inspiroidu näistä kolmesta kevään trendistä.

Lue lisää

Hard Face – jokapäiväisen ruoanlaiton sankari!

Hard Face on Fiskarsin uusi keitto- ja paistoastioita sisältävä tuotesarja, jonka tuotteet kestävät kovaa ja vaativaakin käyttöä. Sarja sisältää 16 erittäin vaativaan käyttöön suunniteltua keitto- ja paistoastiaa paistinpannuista kattiloihin.

Lue lisää
  • Juhlavuoden fiilistä kotiin

Juhlavuoden fiilistä kotiin

Suomi täyttää tänä vuonna sata, ja saamme olla erittäin ylpeitä kotimaisista muotoilubrändeistämme.

Lue lisää
  • Trendikäs sisustus skandinaavisilla merkeillä

Trendikäs sisustus skandinaavisilla merkeillä

Pieniä maljakoita, viherkasveja ja ripaus metallisävyjä – sinistä unohtamatta. Tuo kevään uudet trendit kotiisi ja viimeistele sisustus skandinaavisilla merkeillä!

Lue lisää
  • Kolme kovaa kotimaista kutsuvat kevään kotiin

Kolme kovaa kotimaista kutsuvat kevään kotiin

Ensimmäiset valonsäteet löytävät tiensä pitkän kaamoksen jälkeen sisälle. Valolla on ihana voima, joka saa kaiken näyttämään erilaiselta. On aika pyyhkiä talven pölyt pois ja herätä uuteen kukoistukseen. Kotimaisilla tuotemerkkien helmillä koti herää uuteen eloon.

Lue lisää
  • Sisustusmatka

Sisustusmatka

Kolme kiinnostavaa kodinsisustussarjaa vievät sinut matkalle Italiaan Välimeren lämpöön, piskuiseen Tanskaan sekä rakkaaseen kotimaahan.

Lue lisää
  • Coincasa - Osallistu kilpailuun!

Coincasa - Osallistu kilpailuun!

Minkä tunnelman haluaisit omaan kotiisi? Osallistu Radio Aallon kilpailuun ja äänestä oma suosikki­sisustustyylisi ja voit voittaa 100 euron Coincasa-sisustus­lahjakortin Sokokselle.

Lue lisää