Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Joulu tavallasi - löytäkää toisenne

Joulu tavallasi - löytäkää toisenne

Mistä toiveitten joulutunnelma on tehty? Kiireettömyydestä, yhdessäolosta, hyvästä ruoasta ja yllätyslahjoista. Olipa toiveiden joulusi millainen tahansa, virittäydy tunnelmaan ja ota joulu vastaan omalla tavallasi.

Vapaaottelija Makwan Amirkhanille joulu on ennen kaikkea perhejuhla. Lahjaksi hän toivoo saavansa taulun, jossa on joko äidin tai sisarusten lapsien kuva.

Amirkhani on eno viidelle ja setä kahdelle lapselle. Joulupukki on aattona odotettu vieras. ”On kiva ostaa lahjoja ja nähdä ilo lasten silmissä, mutta en halua opettaa heitä ’kilpavarusteluun’ ja siihen, että aina pitää saada jotakin hienompaa.” Amirkhani hankkii sukulaislapsilleen mieluiten piirustuspaperia, kyniä tai muovailuvahaa.

Miehen omat joululahjatoiveet ovat muuttuneet sitten nuoruusvuosien. Enää hän ei toivo lahjaksi kalliita merkkivaatteita tai partavettä. “Paras joululahja olisi, jos saisin äidistäni tai sisarusteni lapsista valokuvan, joka olisi kehystetty tauluksi.”

Lue koko Minna Nevalaisen alkuperäinen juttu yhteishyvästä. https://www.yhteishyva.fi/hyva-olo/vapaaottelija-makwan-amirkhani-enaa-en-toivo-lahjaksi-kalliita-merkkivaatteita-tai-partavetta/05838809
 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää