Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Ihanat alusasut juhlaan

Ihanat alusasut juhlaan

Vaivaton asukokonaisuus rakentuu ihanien alusasujen ylle. Omalle vartalotyypille oikein istuva alusasusetti luo olemukseen ylimääräisen ripauksen varmuutta ja ryhtiä. Hyviä alusvaatteita ei tunne kun ne ovat päällä. Alusasuja valittaessa kannattaa siis kiinnittää ensimmäisenä huomiota muotoiluun ja toimivuuteen, sen jälkeen voi herkutella materiaali- ja värivalinnoilla.

Alusvaatelaatikosta tulisi löytyä eri tyylisiin asukokonaisuuksiin soveltuvia alusasuja. Oleiluun ja vapaa-aikaan valitsee mieluiten sporttisia puuvillasettejä ja arkipukeutumiseen neutraaleita ja huomaamattomia liivejä ja pikkuhousuja. Juhlapukeutuminen on puolestaan se hetki, jolloin alusasuilla haluaa kenties säväyttää, rintsikat voivat toimia myös olennaisena osana juhla-asua.

Mustasävytteiset alusasut sopivat upeasti talven juhliin. Calvin Kleinin mustissa rintaliiveissä on kullansävyinen vuoraus, joka korostaa liivien pitsikuviointeja. Tässä mallissa liivien takaosassa on näyttävä satiininen selkäosa. Näin upeat liivit sopivat myös juhla-asun asusteeksi, näitä sopii vaikka vähän vilauttaa.

Neutraalit nuden sävyiset alusvaatteet toimivat hyvin kaikenlaisissa tilanteissa. Läpikuultavien asujen alle neutraali setti on paras valinta. Rintaliivit ja pikkuhousut Calvin Klein.

Trendikkäät alusasut ovat nyt kevyitä, kaarituettomat bralette-malliset rintaliivit ovat suosittuja. Triumphilta löytyy kuvan kaunis pitsinen alusasusetti, joka on esimerkiksi talven muhkeiden neuleasujen alla ihanan ilmava. Valkoinen väri on alusasuissa ajaton ja raikas. Valkoisten alusasujen pesussa kannattaa muistaa olla huolellinen; mikäli peset valkoisia lycra-alusasuja koneessa, valitse korkeintaan 40-asteinen hienopesuohjelma. Liian kuuma pesulämpötila harmaannuttaa valkoisen värin.

Calvin Kleinin klassiset puuvilla-alusasut ovat mahtavia rentoihin päiviin. Trendikäs alusasusetti on ihana vapaapäivinä ja huolettomien arkityylien pohjana.

Artikkeli: Anne Melender / muotimielessa.com

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää