Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Charmikas juhlamies

Charmikas juhlamies

Hyvin istuva, laadukas puku tekee miehestä kuin miehestä tyylikkään ja itsevarman. Rennompi juhlatyyli syntyy ilman solmiota, kun yhdistät pikkutakin, paidan ja siistit kengät tummiin farkkuihin.

Pukukenkien lyhyt oppimäärä

Siinä missä naisilla on ihana syy hankkia jokaisen mekon pariksi uudet juhlakengät, mies pärjää vuosia yksillä laadukkailla pukukengillä, jotka käyvät niin muodollisempaan bisnespukeutumiseen kuin frakin, smokin tai tumman puvun kanssa juhlaan.

Miesten puolikenkiä on kahta päätyyppiä: oxford ja derby. Oxford-kengät ovat näistä muodollisemmat ja varmempi valinta, sillä ne sopivat aina menitpä häihin, hautajaisiin ja bisnestapaamisiin maailmalla – tai vaikka linnan juhliin.

Oxford-kengät tunnistaa kiinteästä rakenteesta: kengännauhojen pitelemät päällisen puoliskot on ommeltu kengän kärkiosan alle. Kengän nahkainen kieli, iltti, on tehty eri palasta kuin kengän kärki.

Derby-kengissä kengän kieli on samaa nahkapalaa kuin kengän kärki ja kengän varsipalat tulevat kielen päälle kuin ”korviksi”. Tämäntyyppinen kengän rakenne avautuu enemmän ja sopii miehelle, jolla on korkea jalkapöytä. Derby-kengät sopivat puvun tai saketin kanssa pidettäviksi, mutta ne ovat tyylirikko frakin tai smokin kanssa.

Juhlakengät ovat aina nahkaa. Kiiltäväpintaisia lakeerikenkiä käytetään erityisesti frakin ja smokin kanssa virallisissa tilaisuuksissa.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää