Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • 4 X Tuuheuttava luottoripsiväri

4 X Tuuheuttava luottoripsiväri

Jokaisen naisen luottotuote, ripsiväri, on meikkituotteista ehkä henkilökohtaisin. Ripsiväri jakaa mielipiteet ja jokainen painottaa omassa suosikissaan erilaisia ominaisuuksia. Pitkäkestoisuus, siisteys ja helppokäyttöisyys ovat kuitenkin usein listan kärkipäässä. Pikkujoulusesongilla ripsiväriltä halutaan myös näyttävyyttä ja yleensä tuuheuttavaa vaikutusta. Juhlavan utuisen silmämeikin viimeistelee parhaiten nämä volyymia ripsiin lisäävät maskarat. 

KAAREVUUTTA: Dior Iconic Overcurl viimeistelee taivutettujen ripsien kaarevuuden. Kaarevat ripset avaavat katseen ja ripsiin tulee runsaasti pituutta. Isohko kaareva harja tekee ripsistä näyttävät tavoittaen lyhyimmätkin ripset. Harja annostelee värimassaa runsaasti, joten ylimääräinen kannattaa pyyhkästä tuubin suuhun ennen levittämistä. Harja ei ole ihanteellinen aivan lyhyimmille ripsille, mutta sillä saa värin siististi myös alaripsiin. 

PITUUTTA: We Care Icon Funky N' Fabulous -ripsivärin muoviharja erottelee ripset ja lisää niihin pituutta. Piikikkäällä harjalla onnistuu pikkutarkka työskentely ja harja on hyvä lyhyemmillekin ripsille. Harja annostelee värimassaa sopivasti joten ripsivärin kerrostaminen onnistuu helposti ja lopputulos on tasainen. 

NÄYTTÄVYYTTÄ: Urban Decay Perversion antaa kokeilussa olleista ripsiväreistä ripsille eniten näyttävää tuuheutta. Pitkäkarvaisella harjalla värimassa kietoutuu kaikkialle ripsiin tehden jokaisesta ripsestä reilusti paksumman. Isolla harjalla loihdit näyttävät ripset tummempaankin silmämeikkiin. 

INTENSIIVISYYTTÄ:  Lumene True Mystic Curl muodostuu varmasti monen luottoripsiväriksi niin arkeen kuin juhlaan. Keskikokoisella harjalla levität värin kaikkialle ripsiin sotkematta. Harja erottelee ripsiä sopivasti samalla levittäessään niihin intensiivisen mustan värikerroksen. 

 

 - Eevis

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää