Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Virheetön ja tasainen iho meikinpohjustajalla

Virheetön ja tasainen iho meikinpohjustajalla

Meikinpohjustustuotteet ovat tavallisesti tunnettuja meikin kestävyyden parantamisesta ja rasvoittuvankin ihon säilyttämisestä mattapintaisena pitkän päivän. Pohjustustuotteiden uusimmat keksinnöt perustuvat kuitenkin blur- eli häivyttämisominaisuuteen, jonka avulla meikkipohjasta saadaan entistä sileämpi ja virheettömämpi. Pohjustaja siloittaa juonteet ja häivyttää laajentuneet ihohuokoset ihon pinnalta, jotta meikkivoide levittyisi tasaisemmin ja pysyisi paremmin paikallaan. Lopputuloksena on ikäänkuin Photoshopin läpikäynyt, täydelliseksi viimeistelty iho. 

Blur -pohjustajan ihoa siloittava efekti perustuu silikoniin, joka luo ihon pinnalle ohuen kalvon. Silikoni täyttää iholta epätasaisuudet ja luo sille silkkisen pinnan. Pohjustajan päälle on helppo levittää meikkivoide, joka näin ollen levittyy täysin tasaisesti, eikä kiinnity juonteisiin tai karkaa ihohuokosiin. Pohjustaja tekee ihosta myös luonnollisen mattapintaisen. Tuotetta ei tarvitse levittää koko kasvoille, vaan sillä voi keskittyä epätasaisiin ongelma-alueisiin. Levitä pohjustaja kosteusvoiteen jälkeen juuri ennen meikkivoiteen levittämistä. Laajentuneet ihohuokoset katoavat nenältä ja poskipäistä, juonteet häviävät otsalta ja suun ympäriltä. Noin herneen kokoinen nokare riittää koko kasvoille, joten ole tarkka tuotteen annostelussa. Liian paksu kerros pohjustajaa voi aiheuttaa meikkivoiteen rullaantumisen päivän aikana. 

Lancômen Visionnaire 1 Minute Blur -pohjustaja on ohut voide, joka levittyy kasvoille helposti. Tuote jättää miellyttävän tuntuisen ja tasaisen pinnan iholle. Pieni määrä riittää ja voide todella tasoittaa laajentuneet ihohuokoset ja pienet kuivat juonteet. Pohjustaja pitää rasvoittuvan otsan, nenän ja leuan alueen mattapintaisena ja vaikuttaa positiivisesti meikkivoiteen pysyvyyteen. Meikkivoide ei keräänny juonteisiin suunkaan ympäriltä ja meikkipohja on vielä illallakin siisti. 

Lumenen Bright Now Blur Line & Pore Minimizer on hieman paksumpi voide, jota tarvitaan iholle todella vähän. Voide häivyttää tehokkaasti iholta kaiken epätasaisuuden ja luo iholle kirkkaan hehkun. Voiteen sisältämä lakkauute auttaa kirkastamaan ihoa ja saakin ihon näyttämään heleältä ja hyvinvoivalta heti. Pohjustaja auttaa meikin pysyvyyteen eikä tunnu iholla raskaalta kalvolta. Iho tuntuu ja näyttää silkinpehmeältä. 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää
  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää