Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Täydelliset pusuhuulet

Täydelliset pusuhuulet

Huolitellut huulet tuovat meikittömillekin kasvoille viimeistellyn ilmeen. Myös keveän kevätmeikin kanssa hyvin hoidetut pusuhuulet luovat loppusilauksen.  Luonnollisen sävyiset ja kiiltävät huulet soveltuvat hyvin myös tummemman iltameikin keveäksi pariksi. 

Kuiviin ja tylsiin huuliin saa Diorin Lip Glow -sarjan huultenrajauskynällä ja huulirasvalla kiiltoa ja täyteläisyyttä. Lip Glow Liner elvyttää huulen oman sävyn ja tekee selkeän rajauksen huuleen. Rajauskynä on itsessään täysin väritön, mutta se reagoi iholla ja luo huulelle selkeästi pinkimmän selkeän rajan. Kynällä on helppo muotoilla huulille haluttua muotoa tai täyttää epäsymmetrisiä kohtia. Viistolla kynän kärjellä saa terävän rajauksen ja pehmeä tuote levittyy hyvin. Väritön rajauskynä sopii kaikkien huulipunien kanssa ja estää punan leviämisen huulten rajojen ulkopuolelle. 

Lip Glow Color Reviver Balm on sekin väritön huulivoide, joka elvyttää huulesta sen oman sävyn esille. Huulivoide kosteuttaa miellyttävästi huulia ja siinä on kevyt mintun tuoksu ja maku. Rajaus ja voide yhdessä tekevät huulista täyteläiset ja täydellisen muotoiset. Lopputulos on melkein kuin huulipuna, mutta voide soveltuu vielä huolettomampaan käyttöön sillä se ei tahraa.  

Pinkihtävä sävy on raikas ja tekee huulista vastustamattomat pusuhuulet!

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää