Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Maaliskuun Beauty News -kansimeikki vaihe vaiheelta

Tämän kevään kaunein meikki syntyy pastellisilla sävyillä ja näyttävällä silmänrajauksella. Sipaise silmämeikkiin, poskiiin ja huuliin pehmeää persikkaa, kynsilakkasävyjen ykkönen on viileänraikas minttu.

Heittäydyimme Eevaleena Liedeksen kanssa kevään kunniaksi kukkivaan tunnelmaan ja loimme yhteistyönä maaliskuun Beauty Newsin raikkaan kansikuvan. Talven jäljiltä kasvojen iho kaipaa hehkua, mitä saa onneksi loihdittua helposti oikeilla tuotteilla. Pastelliset ja pehmeät sävyt sopivat melkeinpä kaikille ihon- ja hiustenväreille. Jos et ole tottunut käyttämään hempeän vaaleita sävyjä meikissä, aloita kokeilemalla pastellikynsiä! 

1. Väritä liikkuva luomi valkoisella silmämeikkikynällä, jolloin saat raikkaan pohjustuksen persikansävyiselle luomivärille. Häivyttele ja tasoita kynäjälki sormella ennen luomivärin levittämistä.

2. Painele luomiväri kynäpohjustuksen päälle vaahtomuoviaplikaattorilla. Häivyttele väri pehmeästi kulmaluun päälle häivytyssiveltimellä. Älä lisää enää luomiväriä siveltimeen, vaan liu’uttele jo luomella oleva väri ylöspäin.

3. Rajaa ylä- ja alaluomi mustalla silmämeikkikynällä. Venytä rajausta hieman silmän ulkonurkan yli. Värittele ripsien tyvi huolellisesti, jolloin ripset näyttävät tuuheilta. Painele kynäjäljen päälle tummanruskeaa luomiväriä pehmentämään rajaus.

4. Pyyhkäise hehkupuuteria poskiluulle, nenän selkään ja amorinkaareen tuomaan lämpöä ja hohdetta kasvoille. Tämän jälkeen hymyile kevyesti, jolloin posken keskikohta nousee esille. Pyöräytä pehmeä poskipunaus tähän kohtaan.

5. Painele huulipuna huulten pintaan suoraan puikosta. Viimeistele huulimeikki raikkaan persikkaisella huulikiillolla. Tässä meikissä huulia ei rajata lainkaan.

6. Lakkaa kynnet mintunvihreällä kynsilakalla. Anna ensimmäisen lakkakerroksen kuivua kunnolla, ja levitä sen jälkeen toinen kerros. Pastellisen vihertävä manikyyri toimii hauskana parina hehkuvalle meikille.

Teksti ja kuvat Mariela Sarkima, meikki Eevaleena Liedes / We Care Icon. Malli Linda N. / Paparazzi, mallin vaatteet R/H.

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää