Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Liikunnan jälkeen

Liikunnan jälkeen

Treenin jälkeen venyttelet pikaisesti, kiirehdit suihkuun ja väsyneenä unohdat erään tärkeän vaiheen: kosteutuksen! Kuulostaako tutulta? Liikunnan jälkeisiin rutiineihin kannattaa kiinnittää huomiota siinä missä lämmittelyyn ennen liikuntaa. Ne paitsi tehostavat liikunnan vaikutuksia myös tuovat hyvää oloa. Noudata seuraavia yksinkertaisia ohjeita, niin huomaat pian eron.

 Aloitetaan perusasioista! Ensinnäkin muista juoda paljon vettä. Jos kaipaat lisähoukutusta vedenjuontiin, lisää veteen mintunlehtiä ja sitruunaa antamaan makua. 
 
Toiseksi: päätä treenisi pieneen rentoutushetkeen ja kevyisiin venyttelyliikkeisiin ennen suihkuun menoa. Jos kehosi tuntuu jäykältä ja lihaksesi kipeiltä, hiero lihaksiasi vaahtomuovirullan avulla. Tämän mahtavan apuvälineen kohokuvio on suunniteltu siten, että se hieroo kehoasi tehokkaasti ja kohdistetusti.

Seuraavaksi on kauneusrutiinin vuoro: käännä aina suihkun päätteeksi vesi hetkeksi kylmälle. Se ei välttämättä tunnu miellyttävältä, mutta kiinteyttävän vaikutuksen ansiosta kannattaa kärsiä hetki! 

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: älä unohda vartalon kosteutusta. Innovatiivinen Aqua-Gelée on ihanteellinen tuote vartalon kosteutukseen liikunnan jälkeen. Sen kevyt ja raikas koostumus levittyy vaivattomasti ja imeytyy välittömästi ihoon. Iho on hetkessä miellyttävän pehmeän ja kosteutetun tuntuinen, ja voit vetää farkut jalkaasi saman tien. 
 
Kaipaatko jotain syötävää treenin jälkeen? Ota banaani tai kuivattuja hedelmiä tai tee proteiinismoothie, johon tulee ½ banaani, mantelimaitoa, lusikallinen maapähkinävoita ja hyppysellinen hampunsiemeniä.
 
 LISÄÄ VINKKEJÄ
 
 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää