Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Kuukauden Klassikko: Lancôme Définicils

Kuukauden Klassikko: Lancôme Définicils

Lancôme Définicils -ripsiväri on luottotuote vailla vertaa. Siihen luottavat edelleen monet suomalaiset naiset, jotka valitsevat ripsivärin yhä uudelleen uusimpien innovaatioidenkin sijasta. Suosio perustuu keskikokoiseen harjasosaan, jolla saa levitettyä värin pitkiin ja tuuheisiin, mutta myös lyhyempiin ja hennompiin ripsiin. Pehmeät harjakset levittävät värin tasaisesti. Lopputuloksena on pidemmät ja näyttävät ripset. 

Ripsivärin mainoskasvona ensilanseerauksessa 90-luvun alussa oli upea Isabella Rosselini. Näyttelijättären luonnollisen kauniit ripset saivat naiset ympäri maailmaa kiinnostumaan uutuusmaskarasta. Ripsivärin pitkä suosio kuitenkin johtuu sen ominaisuuksista luotettavana, intensiivisen mustana ja hyvin pysyvänä ripsivärinä. Lancôme julkaisi hiljattain ilouutisen ja kertoi jatkavansa Rosselinin kanssa yhteistyötä. Kaunotar nähdään tulevissa Lancômen mainoksissa kasvona ja brändi kertookin valintansa perustuvan kuluttajien toiveeseen. Kauneuskuvissa halutaan nähdä kaikenikäisiä naisia korkeintaan 25-vuotiaiden mallikasvojen sijaan. Mainoskasvoihin halutaan voida samaistua. Ja kuka nyt ei haluaisi samaistua Isabella Rosselinin kaltaiseen kaunottareen?

 

Ripsiväri testissä: 

Taivuta ripset aina ennen ripsivärin lisäämistä. Taivuttaminen avaa ja kohottaa katsetta, sekä saa ripset näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Lisää ripsiväriä reilu kerros ylä- ja alaripsiin. Définicils lisää ripsiin reilusti pituutta ja tekee niistä intensiivisen mustat. Lisää väriä halutessasi myös alaripsiin. 

 Klassikkoripsari on ehdottomasti myös meidän suosikkimme!

- Eevis & Mariela

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää