Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Kutsu kauneuteen – Päivän poiminta by Mariela

Kutsu kauneuteen – Päivän poiminta by Mariela

Tämä viikko on #kosmetiikkahamsterin unelma, nimittäin Kutsu kauneuteen starttaa! Tänä keväänä tapahtuma keskittyy entistä enemmän uutuuksiin ja meikkitrendeihin, ja kaikki eturivin meikkitaiteilijakollegani kiertävät koko viikon ajan ympäri Suomen jakamassa vinkkejään ja neuvojaan. Tapahtuman starttaa Lancômen teemapäivä, ja viime viikolla lanseerattu uutuus Juicy Shaker tulee taatusti olemaan näyttävästi esillä! Tämä piristävä uutuus-huuliöljy saakin ansaitusti tämän viikon ensimmäisen Päivän poiminta-leimani. Olen perehtynyt tuotteeseen viime viikot varsin tehokkaasti ja päässyt ilokseni koekäyttämään Shakereita useaan otteeseen! Kävimme Eevis Liedeksen kanssa tutustumassa Juicy Shakereihin niiden lanseeraustilaisuudessa (lue juttu TÄÄLTÄ) ja viime viikon perjantaina sheikkasimme tiimini kanssa huulicocktaileja myös Helsinkiläisessä liikuntakeskuksessa järjestetyssä biletreenitapahtumassa.

Kyselin tapahtumaan osallistuneilta naisilta kommentteja, ja yleisin niistä oli: "Ihanan tuntuinen ja tuoksuinen!" Myös hauska ulkomuoto sekä raikkaat, mutta huulilla luonnollisilta näyttävät sävyt saivat kehuja. Jos haluat päästä kokeilemaan Juicy Shakereita, kannattaa suunnata heti tänään kohti Lancôme-pisteitä ja tapahtuma-alueita Sokoksissa ja Emotioneissa! Käynnissä on myös kilpailu, jossa voi voittaa itselleen muhkean 500 € arvoisen Lancôme-tuotepaketin sekä meikkitaiteilijan loihtiman meikin. Käy osallistumassa kilpailuun TÄÄLLÄ.

@marielasarkima

#päivänpoiminta #sokosbeautynews #marielasarkimabeauty #kosmetiikkahamsteri #kauneusasianainen 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää