Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Kiireisen treenituokio

Kiireisen treenituokio

Jos haluat ottaa päivästäsi kaiken irti, sinun kannattaa integroida liikunta päivittäisiin rutiineihisi! Täydellinen ratkaisu kiireiselle naiselle. Tavoite: muuta päivittäiset, tylsätkin rutiinit hyödylliseksi treeniksi. Esimerkiksi hampaiden harjaus. Siihen menee vain muutama minuutti, mutta usko pois, kyseisillä minuuteilla voi olla suuri vaikutus!

Seuraavassa kolme harjoitusta, jotka voit tehdä kylpyhuoneessasi:

  1. Ensimmäinen harjoitus: kuuluisa reisiä ja pakaroita kiinteyttävä kyykky. Seiso haara-asennossa jalat hartioiden leveydellä, taivuta hitaasti polvista, kunnes polvet ovat 90 asteen kulmassa, ja työnnä takapuolta taaksepäin. Nouse pakaroita puristamalla hitaasti ylös alkuperäiseen asentoon. 
  2. Toinen takapuolta kiinteyttävä harjoitus on nimeltään "tuoli". Nojaa selkääsi seinää vasten ja taivuta polviasi, kunnes ne ovat 90 asteen kulmassa ja asentosi muistuttaa tuolia. Harjaa hampaasi tässä asennossa. Haastavaa, eikö vain! Mutta kyllä se onnistuu. 
  3. Ja lopuksi: kolmannen harjoituksen tavoite on hoikentaa pohkeitasi. Nosta kantapääsi irti lattiasta, nouse varpaillesi ja laskeudu alas. Tee näin 1 minuutin ajan harjatessasi hampaitasi. Sädehtivän hymyn lisäksi saat kauniit sääret! Tekee melkein mieli harjata hampaat useammin!
 LISÄÄ VINKKEJÄ
 
 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää
  • Luonnonkosmetiikan luottotuotteet talvi-iholle

Luonnonkosmetiikan luottotuotteet talvi-iholle

Hemmottele talven koettelemaa ja kuivattamaa talvi-ihoa luonnonkosmetiikalla. Puhtaita rehellisiä raaka-aineita ja vaikuttavia tehoaineita sisältävät tuotteet suojaavat ja hoitavat niin kehoa kuin mieltä.

Lue lisää
  • Hyvän olon koti

Hyvän olon koti

Jo vuodesta 1966 Familon on ollut osana suomalaisten hyvinvointia. Hyvän olon laatutuotteisiin kuuluu kattava valikoima kodintekstiilejä, tyynyjä, peitteitä, patjoja ja vuoteita.

Lue lisää

Sana-sol Vitanallet ovat irti!

Sana-sol Vitanallet on päivittäinen vitamiinilisä pehmeässä ja pureskeltavassa muodossa. Sen yhdeksän vitamiinia tekevät hyvää koko keholle.

Lue lisää
  • Taistelu selluliittia vastaan

Taistelu selluliittia vastaan

Kesä lähestyy – nyt on aika käydä selluliitin kimppuun! Tiedätkö, miten voit ehkäistä selluliittia?

Lue lisää
  • Stressinlievitystä ja mielenrauhaa

Stressinlievitystä ja mielenrauhaa

Haluaisitko päästä eroon kielteisistä tunteista ja stressistä? Me kaikki kärsimme välillä stressistä, mutta sen helpottamiseen löytyy monenlaisia keinoja.

Lue lisää
  • Näin teet täydellisen kyykyn

Näin teet täydellisen kyykyn

Onko sinulla oikea kyykkytekniikka? Kyykky on yksi tehokkaimmista liikkeistä kauniiden lihaksikkaiden jalkojen ja kiinteän takamuksen saavuttamiseksi – edellyttäen, että teet liikkeen oikein!

Lue lisää