Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Kevään TOP 5 herkullisinta kynsilakkasävyä

Kevään TOP 5 herkullisinta kynsilakkasävyä

Kevään ihanimmat kynsilakat hehkuvat herkullisissa karkkisävyissä. Kynsilakkahamsterille tulee kiire kokeilla kaikkia ihania kaupoissa olevia sävyvaihtoehtoja, joten lempisävyt voi laittaa kynsiin vaikka samanaikaisesti.  Essien lakoissa on aina valinnanvaraa sävyjen suhteen. Tasalaatuiset kynsilakat eivät petä levittyvyydessään tai pysyvyydessään. Korallinhimon lievittää sävy Lounge Lover. Pehmeä koralli sopii talven vaaleaan ihoon, mutta korostaa iholla myös heti ensimmäisiä auringonsäteitä.  Lumene sen sijaan on onnistunut luomaan täydellisen viileän vaaleanpunaisen lakan. Sävy 15 Terälehtiä on hieman lilaan taittava sesonkisävy, joka on varmasti yksi kevään halutuimpia, joten oma pullo kannattaa hankkia pian. Kyseessä ei ole pikkutyttöjen vaaleanpunainen, joten olet uskottava lakka sormissasi myös työpaikalla. 

 

Ranskanpastillinsävyinen Virgin Snow on toinen varma valinta keväälle. Ihana vaalea lila sopii kevään viileään ja kirpeään ilmaan. Lilat ja vaaleanpunaiset ovat kynsilakkojen uudet nudet, jotka sopivat yhteen kaikkien muiden asusteiden ja sävyjen kanssa. 

Diorin lakoissa on leveä sivellinosa, jolla on miellyttävä ja helppo levittää lakka tasaisesti. Vaaleansininen nähtiin lakkatrendeissä jo viime kesänä, mutta sävy on selvästi tullut jäädäkseen. Bleuette on pehmeä baby blue -sävy, joka sekin korvaa arkisen kaikkeen sopivan nudelakan. Kirpeä vihreänkeltainen Garden korkkaa kevään alkaneeksi ja muistuttaa lähestyvästä pääsiäisestä. 

 Värikkäitä kevätpäiviä kaikille! :) 

- Eevis

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää