Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Herkulliset hoitavat huuliöljyt

Herkulliset hoitavat huuliöljyt

Pitkästä aikaa mattapunien ja voimakkaiden huulipunien rinnalle palaa vanha kunnon huulikiilto. Kiillon luonnollisempi lopputulos ja kevyempi sävy tekevät siitä erinomaisen arkimeikkiin tai vahvemman silmämeikin pariksi. Kiilto kuuluu vahvasti kevääseen. Talven jälkeen vaatetusta kevennetään pikkuhiljaa, esille saa kaivaa aurinkolasit ja olo on muutenkin pirteämpi valon takia. Myös meikissä keventäminen on tervetullutta.

Kiilto luodaan huulille tänä keväänä huuliöljyllä. Moni merkki tuo markkinoille oman versionsa kiiltävästä ja hoitavasta öljystä. Testiimme päätyi Goshin, Lumenen ja Lancômen uutuudet. Huuliöljy on yleensä pehmeämpi ja vähemmän tahmea kuin huulikiilto. Se kosteuttaa huulia paremmin, mutta antaa suunnilleen saman verran sävyä kuin tavallinen kiilto. 

Goshin Lip Oil -huuliöljyä on saatavilla kahdessa sävyssä. Kuvassa oleva punainen 003 Rose korostaa huulten luonnollista punaista sävyä ja antaa niihin kevyesti lisää väriä. Väritön öljy sen sijaan vain korostaa huulesi omaa sävyä. Goshin huuliöljy ei ole lainkaan tahmea ja se pysyy huulilla hyvin. 

Lumenen Arctic Glow Lip Oil sisältää huulia hoitavaa ja pehmentävää vadelmansiemenöljyä. Tuote hoitaa huulia miellyttävästi ja tekee huulirasvasta tarpeettoman päivän aikana. Valikoimasta löytyy kaksi sävyä, pinkimpi 100 Hohde ja persikkainen 200 Kaste. Molemmat antavat huulille keveän hohteen sekä korostavat huulen omaa muotoa kauniisti. Kevyt vadelmainen tuoksu on miellyttävä ja keväinen. 

Lancômen Juicy Shaker uutuuslanseerauksesta voit lukea enemmän TÄÄLTÄ. Huulicoktail sisältää hoitavaa öljyä ja kirkkaita pigmenttejä. Juicy Shaker viittaa tapaan, jolla tuote kuuluu ravistella juuri ennen käyttöä tasaisen pigmentin saamiseksi. Sävyjä on useita, joista valita vaaleiden ja kirkkaiden välillä. Öljy on todella ohutta, eikä lainkaan tahmeaa. Kartionmuotoisella sieniapplikaattorilla öljy on ihana taputella huulille. Tuoksut vaihtelevat sävyn mukaan, viitaten herkullisesti sävyn sisältämiin hedelmiin ja marjoihin.

Kädellä vierekkäin Lumenen Arctic Glow huuliöljy sävy 200 Kaste ja Lancômen Juicy Shaker sävy Freedom of Peach. Lumenen öljy on paksumpaa ja huulikiiltomaisempaa kuin ohut Lancômen öljy. Molemmista tulee huuliin pieni sävy. Molemmat kosteuttavat huulia hyvin. Lumene tuntuu säilyvän huulilla hieman pidempään, mutta on myös hieman tahmeampi. 

Kädellä ovat Lancômen huuliöljy sävyssä Mangoes Wild, Lumenen sävy 100 Hohde ja Goshin sävy 003 Rose. Lancômen öljy on näistä ohkasin ja Lumene sekä Gosh muistuttavat koostumukseltaan enemmän huulikiiltoa. Lancômesta tulee eniten sävyä, mutta myös Goshilla saa huulille kauniin punaisen sävyn. Lumenen öljy sopii oman huulen luonnollisen pigmentin esilletuomiseen. 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää