Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Hemmottele ihoasi & makunystyröitäsi

Hemmottele ihoasi & makunystyröitäsi

Kosteutus on ensisijaisen tärkeää, jos haluat kauniin, pehmeän ja heleän ihon! Tästä lähtien sinun kannattaa suihkun jälkeen aina tarttua Lait Corporel -vartaloemulsiopulloon. Kliinisesti todistettua tehoa ja lumoava sitrustuoksu – tämä tuote saa sinut rakastumaan ihosi kosteuttamiseen. Eikä tässä vielä kaikki! Ihon kosteuttaminen hidastaa myös ihosi ikääntymisprosessia. Ennen kaikkea kannattaa kuitenkin muistaa, että kosteuttaminen alkaa sisältäpäin. Miten? Juo vettä, vettä ja lisää vettä. Kaksi litraa päivässä, joka päivä. Ei muttia! 

”Minulla ei ole jano”, ”en pidä veden mausta” tai ”minulla ei ole aikaa” eivät ole hyviä tekosyitä. Voit lisätä päivittäistä vedenjuontiasi esimerkiksi maustamalla veden.

Tässä kaksi kätevää reseptiä: 

  1.  Mansikka & sitruuna. Tarvitset 4 perattua ja viipaloitua mansikkaa, puolikkaan sitruunan viipaleina, kourallisen tuoretta basilikaa ja muutaman mintunlehden. Voit lisätä veteen myös muutaman kurkkuviipaleen. Suosi mahdollisuuksien mukaan luomutuotteita. Lisää ainekset raikkaaseen veteen ja anna sen viilentyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan. 
  2. Ananas, appelsiini & omena. Viipaloi hedelmät, sekoita veteen ja viilennä. Halutessasi voit lisätä veteen ripauksen kanelia. Kun kyllästyt näihin kahteen reseptiin, voit luoda oman maustetun vetesi käyttämällä omia suosikkejasi: hedelmiä, vihanneksia, yrttejä tai vaikkapa kukkia! 
 LISÄÄ VINKKEJÄ
 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää