Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Aloita aamu aurinkotervehdyksellä

Aloita aamu aurinkotervehdyksellä

Jos haluat oppia yhden tehokkaan joogaliikesarjan, opettele tämä! Sarjaan kuuluu 12 hengityksen kanssa synkronoitua liikettä, jotka lisäävät kehon joustavuutta ja vahvistavat lihaksia. Siinä on mukana koko keho! Aurinkotervehdys tehdään usein joogaharjoituksen aluksi kehon lämmittämiseksi. 

Aloita liikesarja vuoriasennolla seisoen jalat hieman erillään, kädet rukousasennossa ja katse eteenpäin suunnattuna. Nosta sitten kädet ylös siten, että kyynärpäät ovat lähellä korvia. Katso ylöspäin, työnnä lantiota hieman eteenpäin ja hengitä sisään ennen taivutusta. Taivuta sitten kehosi kohti lattiaa ja paina sormenpäät lattiaan. 

Hengitä ulos, siirrä oikea jalka taaksesi ja laskeudu syöksyasentoon pitäen molemmat kädet edessä olevan jalan sivuilla. Hengitä sisään ja tee alaspäin katsova koira -asento pitäen kädet maata vasten ja takamuksen ylhäällä ja työntäen kantapäitä alaspäin. Pysy asennossa viiden sisään- ja uloshengityksen ajan.

Siirry lankkuasentoon ja hengitä ulos. Laskeudu kobra-asentoon laskemalla lantio lattiaan ja työntämällä kädet  eteesi. Nosta rintaa ojentamalla kätesi; pidä kyynärpäät lähellä vartaloa. Hengitä sisään, tee alaspäin katsova koira ja pysy asennossa viiden sisään- ja uloshengityksen ajan. Siirrä sitten vasen jalka taaksesi ja laskeudu syöksyasentoon. Palaa ylös keho eteenpäin taivutettuna, nosta kädet ylös ja tee taaksepäin taivutus. 
 
Päätä liikesarja vuoriasentoon kädet rukousasennossa ja katse eteenpäin suunnattuna. 
 
Aurinkotervehdys eli Surya Namaskar on mainio tapa aloittaa päivä ja venytellä kehoa sen pehmentämiseksi ja vahvistamiseksi! Muita harjoituksen hyötyjä: koordinaation ja tasapainon parantaminen, voiman lisääminen, painon pudotus, ruoansulatusjärjestelmän aktivointi, veren hapenottokyvyn lisääminen, paremmat yöunet, stressin ja jännityksen lieventäminen... Puhumattakaan joogien ylistämästä hyödystä: nuoruuden, terveyden ja kestävyyden ylläpidosta!
 
 LISÄÄ VINKKEJÄ

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää
  • Luonnonkosmetiikan luottotuotteet talvi-iholle

Luonnonkosmetiikan luottotuotteet talvi-iholle

Hemmottele talven koettelemaa ja kuivattamaa talvi-ihoa luonnonkosmetiikalla. Puhtaita rehellisiä raaka-aineita ja vaikuttavia tehoaineita sisältävät tuotteet suojaavat ja hoitavat niin kehoa kuin mieltä.

Lue lisää
  • Hyvän olon koti

Hyvän olon koti

Jo vuodesta 1966 Familon on ollut osana suomalaisten hyvinvointia. Hyvän olon laatutuotteisiin kuuluu kattava valikoima kodintekstiilejä, tyynyjä, peitteitä, patjoja ja vuoteita.

Lue lisää

Sana-sol Vitanallet ovat irti!

Sana-sol Vitanallet on päivittäinen vitamiinilisä pehmeässä ja pureskeltavassa muodossa. Sen yhdeksän vitamiinia tekevät hyvää koko keholle.

Lue lisää
  • Taistelu selluliittia vastaan

Taistelu selluliittia vastaan

Kesä lähestyy – nyt on aika käydä selluliitin kimppuun! Tiedätkö, miten voit ehkäistä selluliittia?

Lue lisää
  • Stressinlievitystä ja mielenrauhaa

Stressinlievitystä ja mielenrauhaa

Haluaisitko päästä eroon kielteisistä tunteista ja stressistä? Me kaikki kärsimme välillä stressistä, mutta sen helpottamiseen löytyy monenlaisia keinoja.

Lue lisää
  • Näin teet täydellisen kyykyn

Näin teet täydellisen kyykyn

Onko sinulla oikea kyykkytekniikka? Kyykky on yksi tehokkaimmista liikkeistä kauniiden lihaksikkaiden jalkojen ja kiinteän takamuksen saavuttamiseksi – edellyttäen, että teet liikkeen oikein!

Lue lisää