Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Täydelliset nudekynnet

Täydelliset nudekynnet

Nuden sävyiset ja kevyesti peittävät pohjustuslakat ovat ihana valinta lakkaukseen kun värit eivät inspiroi tai asuun on vaikea miettiä sopivaa vaihtoehtoa. Kynnen pinnan huolitteleva, sävyn tasoittava ja intensiivisen kiillon antava nudelakka antaa koko käsille viimeistellymmän ja siistimmän kuvan. 

Nudelakoissa on kuitenkin paljon eroja ja lakan pohjasävyyn kannattaakin kiinnittää huomiota. Valitse lakka omien kynsien sävyn mukaan. Sinertävä vaaleanpunainen tekee kynsistä todella raikkaat ja antaa vaaleisiin tai hieman kellertäviin kynsiin eloa. Lämmin vaaleanpunainen sopii hyvin jos kynnen alla oleva iho on todella tumma tai sormien iho sinertää helposti. 

Lumenen Gel Effect sävy 2 Runoni -lakan minulle esitteli kollegani Mariela Sarkima. Mariela kehui lakan sinertävää pohjasävyä, joka luo kynnelle aivan ennennäkemättömän kiillon ja raikkaan sävyn. Ensimmäisellä kokeilukerralla totesin itsekin, että kyseessä on aivan ainutlaatuinen nudelakka, joka sopii monelle. Tämä on tullut todettua erityisesti kuvauksissa, joissa mallien kädet saa kyseisellä lakalla ja käsivoiteella muutamassa minuutissa kuvauskuntoon. Lakkaa voi kerrostaa useitakin kerroksia, jolloin sävyn saa enemmän esille. Paras lopputulos mielestäni syntyy noin kolmella lakkakerroksella. Lakka kuivuu nopeasti, joten kerrosten välissä ei tarvitse odotella turhaan lakan kuivumista. 

Klassisen sävyinen nudelakkalemppari menee IsaDoran Nail Primerille. Sävy 693 Natural on täydellinen neutraali vaaleanpunainen, joka tekee kynnestä pehmeämmän sävyisen. Yhdellä kerroksella IsaDoran lakka ei juurikaan eroa Lumenen vastaavasta, mutta sävy tulee paremmin esille toisella ja kolmannella kerroksella. Myös tämä lakka kuivuu nopeasti ja on siksi helppo kerrostaa. Lakan sivellin on myös yksi parhaista. Leveä, mutta tarpeeksi jämäkkä sivellinosa levittää lakan kerralla tasaisesti ja vain muutamalla vedolla koko kynnelle. 

Näistä kolmesta pohjustuslakasta We Care Iconin Instant Primer sävyssä 105 Nude Base on kaikista vaaleanpunaisin. Sarjan uudistuneen kynsilakkakoostumuksen intensiivinen pigmentti antaa kynnelle jo kahdella kerroksella selvemmän sävyn kuin vertailun muut lakat. Yhdellä kerroksellakin lakka sävyttää esimerkiksi todella tummat tai sinertävät kynnet pehmeämmiksi. Instant Primer -lakat vahvistavat ja hoitavat kynttä ja sopivat yhtenä kerroksena myös toisen lakan aluslakaksi. 

Onko sinulla omaa nudelakkasuosikkiasi? 

- Eevis

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää