Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Takki ja kengät talvikauteen

Takki ja kengät talvikauteen

Tänä talvena toppatakit ovat trendikäämpiä kuin aikoihin. Erilaiset muhkeat untuvatakit ovatkin tarpeellisia, mutta hieno villakangastakki on kuitenkin vaatekaapiston helmi. Molempia siis tarvitaan. Uutena ideana ovat ohuet kevytuntuvatakit, joita voi käyttää sellaisenaan tai villakangastakin lämmittävänä sisätakkina. 

Kuvien harmaa kevyt villakangastakki on s.Oliverin mallistosta. Musta olkalaukku Vagabond ja nilkkurit Unisa.

Takkien lisäksi ajankohtaista on katsastaa kenkätarve talven varalle. Tyylikkäät nilkkurit käyvät talvikauden kaikkiin menoihin ja tilanteisiin. Kuvan nilkkurit ovat Unisan mallistoa. Erityisen paljon kiitosta Unisan kengät ovat saaneet mukavuudestaan. Lesti sopii hyvin suomalaiseen jalkaan ja korkeasta kannasta huolimatta, pohja on muotoiltu mukavaksi ja askelta vaimentavaksi.

Nahkaisten nilkkureiden lisäksi syystalveen voi valita käyttökengiksi esimerkiksi trendikkäät lenkkitossut. Adidaksen klassinen Stan Smith-malli on ollut muotimaailman suosiossa jo jonkin aikaa, eikä ihme, sillä kenkämalli on erittäin miellyttävä ja käytännöllinen. Sokokselle on saapunut tästä tossumallista uusi kokovalkoinen väritys.

Artikkeli: Anne Melender / muotimielessa.com

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää