Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Sesongin valovoimaisin meikkitrendi - strobing

Sesongin valovoimaisin meikkitrendi - strobing

Kauden kuumin trendi eli korostaminen on syrjäyttänyt vastaparinsa varjostamisen täysin. Heleä, hehkuva ja valovoimainen iho on nyt kaikkien huulilla ja tuotehyllyiltä löytyykin toinen toistaan innovatiivisempia tuotteita. Vertailin eri korostustuotteiden koostumuksia, helppokäyttöisyyttä ja pitkäkestoisuutta. 

 

 NESTEMÄINEN KOROSTUSTIPPA - LUMENE INVISIBLE ILLUMINATION INSTANT ILLUMINIZER

- ohut koostumus

- helppo levittää

- luonnollisen ja kuulaan näköinen iho

Lumenen Instant Illuminizer on nestemäinen korostustippa kätevässä pipettipullossa. Koostumus on todella ohutta ja tuote levittyy kasvoille sulavasti. Tiputa pari tippaa korostustuotetta kämmenelle ja levitä poskipäille, kulmaluulle ja amorinkaareen sormin tai siveltimellä. Rosy Dawn antaa heleän punertavan hehkun iholle. Voit myös sekoittaa Illuminizer -tippoja sarjan Watercolor Blush -poskipunatippoihin saadaksesi heleän ja kuulaan sävyn kasvoillesi. Korostustipat soveltuvat parhaiten kuivalle iholle, mutta myös rasvoittuvalla iholla tipat pysyvät pitkään kun meikkipohjan puuteroi ennen hehkun levittämistä. 

 

VOIDEMAINEN KOROSTUSVÄRI - L'ORÉAL PARIS TRUE MATCH HIGHLIGHT

- intensiivinen kiilto

- levittyy parhaiten sormin

- kimalteleva lopputulos

Nestemäisiä korostustippoja intensiivisemmän ja kimaltavamman lopputuloksen antaa L'Oréal Paris True Match Highlight -korostusvoide. Icy Glow antaa nimensä mukaisesti viileän vaaleanpunaisen hohteen iholle. Voide levittyy parhaiten sormin ja sen levityksessä kannattaa olla nopea, jotta lopputulos olisi mahdollisimman tasainen. Voiteen antama hehku pysyy iholla hyvin ja sen voi levittää jopa poskipunan alle luonnollisemman lopputuloksen aikaansaamiseksi. Intensiivisen korostustuotteen ystävälle tämä on ehdoton suosikki. 

 

PUIKKOMAINEN KOROSTUSVOIDE - MAYBELLINE MASTER STROBING STICK

- kulkee kätevästi mukana

- helppo annostella puikosta

- levittyy vaivattomasti

Maybellinen Master Strobing Stick -puikkohohdeväri on kätevä kuljettaa meikkipussissa mukana. Puikolla tuotteen annostelu kasvoille käy helposti ja sormilla kiillon saa häivyteltyä pehmeämmäksi. Sävy 100 Light-Iridescent on viileä hehku, jolla vaalealle talvi-iholle saa raikkaan hohdon. Puikkoa löytyy myös kultaisena korostamaan päivettynyttä tai tummempaa ihoa. Hohdeväri pysyy kasvoilla hyvin ja levittyy yhtä tasaisesti niin puuteroidun kuin puuteroimattoman meikkipohjan päälle. 

 

KOROSTUSPUUTERI - WE CARE ICON HEART LUMINIZER 

- intensiivinen kiilto

- puuteri soveltuu kaikille ihotyypeille

- pitkäkestoinen

Silkkinen We Care Iconin Heart Luminizer korostuspuuteri soveltuu kaikille ihotyypeille korostusväriksi. Puuterimainen tuote levittyy tasaisesti meikkivoiteen päälle ja pysyy hyvin. Samppanjan hehkuinen Perfect Nude -sävy on luonnollinen isommalla siveltimellä levitettynä. Sipaise puuteria viimeisenä poskipäille ja pienemmällä siveltimellä halutessasi nenänpäähän, silmän sisänurkkiin ja amorinkaarelle. Ihana tuote käytettäväksi myös luomivärinä.  

 

Hehkuvia syyspäiviä!

- Eevis 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää