Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Rouheaa ja trendikästä denimiä

Rouheaa ja trendikästä denimiä

Muotitietoiselle nuorelle naiselle, joka hakee tyyliinsä rohkeita show piece -tuotteita. Noisy May on Bestseller perheen raffi, raju ja denim-painotteinen naisten merkki. Noisy Mayn selkäranka on denim-tuotteissa ja viimeisimmissä trendeissä. Noisy May farkut tehdään ja suunnitellaan ammattitaidolla ja farkkumallien valikoima on laaja.

Noisy May yhdistää uniikilla tavalla viimeisimpiä trendejä ja edgyä tyyliä. Mallistot on suunniteltu muotitietoiselle nuorelle naiselle, joka hakee tyyliinsä rohkeitakin show piece –tuotteita.
Noisy May tytön tyyli on persoonallinen sekoitus rouheutta, terndikkyyttä sekä naisellista lookia, jossa denimillä on aina iso rooli.

Noisy may on saatavana seuraavista Sokoksista: Helsingin keskusta, Kuopio, Lahti, Savonlinna ja Tampere.

Noisy Mayn kasvo vuodelle 2016 on Lauren Wasser, joka edustaa tämän hetken kuumaa ”Catwalk diversity” trendiä. Muotimaailma on pikku hiljaa avaamassa aviaan myös niille, jotka eivät istu perinteiseen mallimuottiin, näytöksissä on ollut mukana esimerkiksi kehitysvammaisia malleja.

Lauren Wasser edustaa ”Catwalk diversityä” hienosti voittaja-asenteellaan: Laurenin jalka amputoitiin verenmyrkytyksestä johtuen, mutta siitä huolimatta hän on jatkanut mallintöitä – nyt vain proteesijalalla. Noisy Maylle onkin tärkeää olla mukana ensimmäisten joukossa ilmiössä, joka levittää suvaitsevaisuutta.

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää