Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Pukujen pomo

Pukujen pomo

Saksalainen räätäli ja vaatetehtailija Hugo Ferdinand Boss perusti nimeään kantavan vaatetusalan yrityksensä vuonna 1923. Boss omisti alun perin pienen kaupan Metzingenissä, jossa myytiin miesten pukuja ja päällystakkeja. Ennen toista maailmansotaa ja sen aikana Bossin tehdas valmisti SS-upseerien
univormuja, Saksan armeijan ruskeita kauluspaitoja ja Hitlerjugendin partioasuja. Synkkä natsihistoria langetti Bossille tuntuvat sakot sodan jälkeen. Hugo Ferdinand Boss kuoli vuonna 1948, mutta hänen yrityksensä säilyi. 

1950-luvulla yritys sai suuren pukutilauksen, ja vuosikymmenen vaihtuessa Bossin tehtaalla valmistettiin jo valmispukuja. Ensimmäiset Boss-brändätyt puvut tulivat myyntiin vuonna 1977. Yritys alkoi sponsoroimaan formulakuski Niki Laudaa, ja myöhemmin McLaren-tiimiä ja Mika Häkkistä. Boss-merkki yhdistetään
myös golfiin ja tennikseen. 

Boss on maailmanlaajuinen merkki, jonka tuotteita myydään yli sadassa maassa. Boss valmistaa vaatteiden lisäksi kenkiä, hajuvesiä, kelloja ja silmälaseja. Hugo Boss -brändin alla on neljä merkkiä, joista Sokoksella myynnissä Boss ja Boss Orange. Boss Orange kasuaali, boheemi ja denim-painotteinen, Hugo muodikas ja trendikäs.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää