Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Nyt on neuleiden aika

Nyt on neuleiden aika

Lämpimään ja pehmeään neuleeseen pukeutuminen on hämärässä vuodenajassa itsensä hemmottelua. Neuleissa on runsaasti valinnanvaraa, pidätkö kevyistä ja niukoista malleista vai väljistä ja pehmoisista. Poolokaulus tuo ekstralämmitystä viileimpiin hetkiin ja on samalla erittäin ajankohtainen malli. Pörröiset pinnat tuovat asuun mielenkiintoa. Kokeile kontrasteja ja yhdistä pörröneule sileisiin nahkahousuihin tai valuvaan viskoosihameeseen. Tutustu Muoti mielessä -bloggarimme Anne Melenderin tekemiin neulevalintoihin ja valitse oma suosikkisi.

Tiger of Swedenin unelmaisen pehmeä ja ilmava neulepaita ihastuttaa. Ruskean sävyinen neule sopii kauniisti valkoisten farkkujen seuraksi. Villapaidan avulla tuot vaaleat farkut talvikauteen.

st.Oliverin luonnonvalkoinen pooloneule on malliltaan pitkä ja kapea. Kokeile pukea se esimerkiksi piukkojen housujen tai kevyen mekon kanssa.

J. Lindebergin angorasekoiteneule on malliltaan niukkalinjainen, mutta pörröinen pinta tekee siitä muhkean. Sitaise kaulaan seuraksi vaikkapa Filippa K:n pitkänmallinen silkkihuivi. Perusmallinen neulepaita on erityisen kaunis korkeavyötäröisten alaosien kanssa.

Harmaa neulepoolo on Tiger of Swedenin mallistostaHarmaa neulepoolo on Tiger of Swedenin mallistosta. Löysän poolokauluksen voi asetella monella tavalla. Neuleen kanssa sopii esimerkiksi Filippa K:n rennot resorilahkeiset liituraitahousut.

Artikkeli: Anne Melender / muotimielessa.com

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää