Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Nykyaikainen klassikko

Nykyaikainen klassikko

Tanskalaisella Y.A.S-merkillä on yksinkertainen visio: tarjota laadukkaita ja muodikkaita tuotteita, jotka kattavat nykyaikaisen naisen elämän kaikki osa-alueet. Eri mallistoillaan Y.A.S tarjoaa arkivaatteita, juhlavaatteita, pehmeitä alusvaatteita ja urheiluvaatteita, joiden ansiosta naiset voivat pukeutua ainutlaatuisesti ja yksilöllisesti joka tilanteessa.Y.A.S:n perustivat vuonna 2009 kunnianhimoiset ammattilaiset, joiden yhteisenä päämääränä oli luoda upeaa ja yksilöllistä muotia. Y.A.S tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, joissa kaikissa on ollut lähtökohtana intohimoinen pyrkimys laadukkaaseen valmistukseen, ylellisiin kankaisiin, nykyaikaisiin muotoihin ja ainutlaatuisiin leikkauksiin – aina hienostuneisiin siluetteihin keskittyen.

Suunnittelun lähtökohtana on nykyaikaisuus, ja mallistot ovat naisellisia mutta niissä on mukana särmikkyyttä ja hillittyä rentoutta. Y.A.S esittelee joka kaudella trendikkäitä ja silti klassisia mallistoja naiselle, joka etsii persoonallista ilmaisuaan ja säteilyvoimaansa vastaavaa muotia.

Y.A.S. on saatavana seuraavista Sokoksista: Helsinki, Jyväskylä, Kaari, Kuopio, Lahti, Mikkeli, Tampere ja Turku.
 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää