Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Näin teet luonnolliset lainekiharat

Tämän syksyn tärkein trendi on luonnollisuus ja huolettomuus. Hiukset saavat näyttää hoidetuilta ja terveilta ja muotoilu jätetään minimiin. Luonnollinen kihara tekee paluun, joten nauti hiustesi luonnollisesta taipuisuudesta tai loihdi suoriin hiuksiisi laineikkuutta sormin tai kihartimella.

Sormin:

1. Suihkuta parin sormen levyiseen hiusosioon muotoilutuotetta. Napakan laineen saat hieman kosteisiin hiuksiin, loivat laineet syntyvät kuiviin hiuksiin.

2. Kierrä hiussuortuva kahden sormen ympärille aloittaen tyvestä. Kierrä lopuksi myös hiuksen latva mukaan ja kiinnitä kieputus pinnillä hiuspohjaan.

3. Anna laineiden tekeytyä 15–30 minuuttia. Mitä kosteampiin hiuksiin teet lainekiharan, sitä pidemmän kuivumisajan tarvitset.

Kihartimella:

1. Suihkuta hiuksiin lämpösuojan sisältävää muotoilusuihketta. Kierrä hiusosiot raudan ympäri tyvestä aloittaen, pitäen kiharrinta koko ajan pystyasennossa. Näin lainekiharasta tulee pehmeä ja laskeutuva.

2. Käännä hiukset kasvojen ympäriltä taaksepäin saadaksesi kauniin kehystyksen kasvoille. Voit kiertää hiusosioita vuorotellen eteen ja taaksepäin luonnollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. 

3. Anna hiusten jäähtyä kunnolla kihartamisen jälkeen, jonka jälkeen haro ne auki kevyesti sormin. Viimeistele kampaus kevyellä hiuskiinteellä.

BONGAA TRENDI: LUONNOLLISUUS ON IN

Luonnollisuus ja huolettomuus ovat vallitseva trendi hiusmuodissa. Hiusten muotoiluun käytetään aikaa,
mutta lopputuloksen tulee näyttää vaivattomalta ja laittamattomalta. Syksyn muotinäytöslavat vilisivät
luonnollisia lainekampauksia, joista esimerkkiä antoivat muun muassa huippumuotitalot Lanvin, Balmain ja Sonia Rykiel. Hiukset saavat nyt näyttää luonnollisilta ja terveiltä. Kiillossa ei säästellä ja hiuksen oma rakenne saa tulla esille. Kiharat hiukset saavat hulmuta ja suoriin hiuksiin voi tehdä luonnollista taipuisuutta muotoiluvälinein ja -tuottein.

Kiharat hiukset on huomioitu myös tuotepuolella. Markkinoilta löytyy nyt paljon hoito- ja muotoilutuotteita
kiharoiden ylläpitoon. Tärkein muotoilutuote luonnollisille kiharoille on hyvä pohjustussuihke, esimerkiksi
kevyttä pitoa antava Redken Curvaceous CCC -suihke. Luonnollisen kiharan tekemiseen ja kiinnitykseen
sopii ohut kiinnityssuihke, joka ei latista ilmavuutta. Wella Eimi Dynamic Fix -hiuslakan voi suihkuttaa
hiuksiin jo ennen kihartamista. Suihkutuksen jälkeen hiusta voi muotoilla vielä 45 sekunnin ajan, jonka jälkeen tuote kiinnittää kampauksen pysyväksi.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Näin teet wetlook-nutturan by EIMI

Katso videolta vinkit wetlook-nutturan tekoon EIMI-tuotteilla.

Lue lisää

Schwarzkopf LIVE on mukana SANNIn kiertueella syksyllä 2016

Katso mitä SANNI kertoo hiustyylistään!

Lue lisää

Nopea solmunuttura by EIMI

Näin teet nopean ja helpon nutturan solmimalla.

Lue lisää

Uusi hiussarja: AMIKA

Triple Rx -shampoo ja -hoitoaine antavat vahvuutta ja pehmeyttä kemiallisten käsittelyiden ja lämpötyökalujen rasittamille hiuksille. Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja eikä keinotekoisia väriaineita.

Lue lisää

Helppo kieputusletti by EIMI

Katso ohjeet helpon kieputusletin tekoon. Apuna käytettiin Wella EIMI-tuotteita.

Lue lisää

Nioxin ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon

Nioxin tarjoaa ihonhoidollisen lähestymisen ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon. Hiusten ohenemiseen vaikuttavat mm. perinnölliset tekijät, terveydentila, stressi, hormonaaliset vaihtelu ja ruokavalio. Kolmen tuotteen StarterKit -aloituspaketti sisältää sampoon, hoitoaineen ja hiuspohjaan jätettävän hoitotuotteen.

Lue lisää

Kuohkea föönaus by Wella EIMI

Kunnon föönauksen avulla hiukset pysyvät kuohkeina pitkään, eikä niiden pinta pörröisty niin helposti. Valitse hiustyypillesi sopiva muotoilutuote, karkeille siloitusta, hennoille kunnon pohjatuki!

Lue lisää

Kolme helppoa ponnaria Invisibobblella

Katso ohjeet kolmen helpon ponnarikampauksen tekemiseen!

Lue lisää