Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Kolme helppoa ponnaria Invisibobblella

Niskaponnari

Jaa hiukset kolmeen osaan erottamalla takaosa ja molemmat sivuosat omiksi osioikseen. Kiinnitä niskaan napakka poninhäntä Invisibobble Original -hiuslenkillä. Vie sivuosat ristiin poninhännän yläpuolelle. Irrota ponnarin alaosasta kapea hiusosio ja kiinnitä ristityt hiusosiot ponnariin Invisibobble Nano -lenkillä.

Nano Twist -puoliponnari

Erottele molemmat sivut omiksi osioikseen. Tee löysähkö puoliponnari yhdistämällä sivuosiot takaraivolla Invisibobble Nano -hiuslenkillä. Kiepauta puoliponari itsensä ympäri kaksi kertaa pujottamalla latvat kiinnityskohdan ja takaraivon välistä. Kiristä Invisibobble Nano -hiuslenkki vetämällä hiusten latvoja erilleen toisistaan. Mitä rennomman kampauksen haluat, sitä enemmän voit löysentää kieputuksia.

Ketjuponnari

Erota takaraivon korkeimmasta kohdasta, pyörteen ympäriltä noin 5 cm levyinen hiusosio. Kiinnitä niska- ja sivuhiukset niskaponinhännälle Invisibobble Original -hiuslenkillä. Avaa takaraivolle kiinnitetty hiusosio, jaa se kahtioa ja tee hiusten tyveem solmu. Puno solmuketju jatkamalla hiusten solmimista latvoihin saakka. Pyöräytä solmuketju ponnarin tyven ympäri ja kiinnitä latvat Invisibobble-hiuslenkin alle.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Näin teet wetlook-nutturan by EIMI

Katso videolta vinkit wetlook-nutturan tekoon EIMI-tuotteilla.

Lue lisää

Schwarzkopf LIVE on mukana SANNIn kiertueella syksyllä 2016

Katso mitä SANNI kertoo hiustyylistään!

Lue lisää

Nopea solmunuttura by EIMI

Näin teet nopean ja helpon nutturan solmimalla.

Lue lisää

Uusi hiussarja: AMIKA

Triple Rx -shampoo ja -hoitoaine antavat vahvuutta ja pehmeyttä kemiallisten käsittelyiden ja lämpötyökalujen rasittamille hiuksille. Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja eikä keinotekoisia väriaineita.

Lue lisää

Helppo kieputusletti by EIMI

Katso ohjeet helpon kieputusletin tekoon. Apuna käytettiin Wella EIMI-tuotteita.

Lue lisää

Nioxin ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon

Nioxin tarjoaa ihonhoidollisen lähestymisen ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon. Hiusten ohenemiseen vaikuttavat mm. perinnölliset tekijät, terveydentila, stressi, hormonaaliset vaihtelu ja ruokavalio. Kolmen tuotteen StarterKit -aloituspaketti sisältää sampoon, hoitoaineen ja hiuspohjaan jätettävän hoitotuotteen.

Lue lisää

Kuohkea föönaus by Wella EIMI

Kunnon föönauksen avulla hiukset pysyvät kuohkeina pitkään, eikä niiden pinta pörröisty niin helposti. Valitse hiustyypillesi sopiva muotoilutuote, karkeille siloitusta, hennoille kunnon pohjatuki!

Lue lisää

Näin teet luonnolliset lainekiharat

Tämän syksyn tärkein trendi on luonnollisuus ja huolettomuus. Hiukset saavat näyttää hoidetuilta ja terveilta ja muotoilu jätetään minimiin. Luonnollinen kihara tekee paluun, joten nauti hiustesi luonnollisesta taipuisuudesta tai loihdi suoriin hiuksiisi laineikkuutta sormin tai kihartimella.

Lue lisää