Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Kaksirivinen keikari

Kaksirivinen keikari

Kaksirivinen takki on tehnyt näyttävän paluun miesten pukumuotiin. Tyylikäs ja ryhdikäs puku sopii myös rohkeaan työpukeutumiseen, mutta kantajan pitää muistaa pitää se aina kiinni napitettuna.

esten puvuntakki on yleensä yksi-, kaksi- tai kolminappinen, ja napit ovat joko yhdessä tai kahdessa rivissä. Yksirivinen puku kuuluu jokaisen miehen peruspuvustoon. Toiseksi puvuksi kannattaa harkita kaksirivistä pukua. Kaksirivistä pukua voi käyttää samoissa tilaisuuksissa kuin perinteisempää yksirivistä pukua. Se korostaa käyttäjänsä hartioita ja kaventaa vyötäröä, eli tekee erityisen maskuliinisen siluetin. Se ei kuitenkaan ole imartelevin vaihtoehto raskasrakenteisille miehille. Kaksiriviset puvut olivat suosionsa huipulla 1930–50-luvulla, ja uudelleen vuosina 1985–95.

Nykyinen kaksirivinen on kapeampi ja lyhyempi kuin vanha ja vahvasti olkatopattu kasariversio. Tämän päivän kaksirivinen puku on kuin vanhaa eleganssia yhdistettynä moderniin minimalismiin. Tällä hetkellä on myynnissä pääasiassa kaksinappisia puvuntakkeja. Jos investoi yhteen pukuun, se kannattaa olla kaksinappinen. Se sopii mittasuhteiltaan useimmille, eikä se mene koskaan pois muodista. Kolmenappinen istuu parhaiten pitkävartaloisille. Kolmenappinen puvuntakki koetaan yleisesti vanhanaikaiseksi, mutta se on silti nuoren ultratrendikkään edelläkävijän valinta. Yksinappinen on tyyliltään rennompi, eikä se
sovellu, jos tilaisuuden pukukoodina on tumma puku.

Työpukeutumisessa paras värivalinta puvulle on harmaa tai tumman sininen. Puvun kanssa asusteiden merkitys korostuu. Laadukkaat ja ohutpohjaiset nauhakengät viimeistelevät tyylikkään puvun. Myös loaferit ja sirot nilkkurit ovat muodikas vaihtoehto. Jos ei pidä solmioista tai rusetista, kannattaa hankkia muutama erilainen taskuliina puvun asusteeksi.

Kauluspaita on klassikko, mutta myös ohut kashmir- tai villapoolo on tyylikäs yläosa puvun pariksi.
Erillinen pikkutakki on arkisempi vaihtoehto puvulle, ja sopii rennompaan työpukeutumiseen. Sen kanssa jalkaan vedetään joko farkut, chinot tai suorat housut. 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Olen kysellyt kaksirivistä tummaa pukua kymmenistä kaupoista, missään ei ole myytävänä. Tuommoista kuvan kaksirivistä ei löydy Helsingin Sokokseltakaan, ainakin niin sieltä kerrottiin.
Mistähän voisi ostaan kaksirivisen miesten tumman puvun?

- T.S.

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää