Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Suojaudu auringolta - aurinkovoiteiden mielenkiintoiset uutuudet!

Suojaudu auringolta - aurinkovoiteiden mielenkiintoiset uutuudet!

Aurinkoisella säällä tulisi iholle levittää aurinkosuoja, vaikka auringossa ei aikoisikaan varta vasten oleilla. Aamuisin iholle levitetty aurinkosuoja mahdollistaa terassilounaalla pitkähihaisen riisuminen spontaanisti, ilman huolta palamisesta. Jos suunnitelmissasi on sen sijaan oleilla auringossa pidempiä aikoja, muista lisäillä voidetta myös päivän aikana.  

Geelimäinen koostumus aurinkovoiteessa kumoaa ennakkoluulon aurinkorasvasta paksuna, tahmeana ja vaikeasti levittyvänä tuotteena. Ohuempi geeli imeytyy iholle heti, eikä jätä tunnetta rasvakerroksesta. Ultrasun Sports aurinkosuojageeli sisältää suojakertoimen 20 ja suojelee kaikilta haitallisilta auringonsäteiltä, UVA-, UVB- sekä Infrapuna A-säteiltä. Tuote on vedenkestävää, joten se on oiva valinta urheiluun ja rannalle vesileikkeihin. Kuitenkin myös vedenkestävää aurinkovoidetta tulee muistaa lisäillä säännöllisesti, sillä sekään ei kestä iholla ikuisesti. Herkkänenäisille Ultrasunin geeli on oiva valinta koska se on säilöntäaineettomuuden lisäksi myös hajusteeton. 

Tavallista kevyempi koostumus on myös Biosoliksen öljysuihkeessa. Helposti levittyvä kuivaöljy liukuu iholle tasaisesti eikä suutin roiski öljyä liian laajalti. Iho tuntuu heti kosteutetulta ja suojatulta. Täysin luonnollisista ainesosista koostuva aurinkoöljy sisältää karanjaöljyä, joka suojaa ihoa kertoimella 20. Öljyssä on mieto tuoksu ja tuote kuivuu iholle värittömänä. Ekosertifioitu suojaöljy on myös vegaaninen ja turvallinen koralliriutoille, eli täydellinen valinta ympäristötietoiselle kuluttajalle. 

Varmasti yksi mielenkiintoisimmista raaka-aineista aurinkosuojassa löytyy Korresilta, jonka aurinkosuojaemulsio sisältää syötävää kreikkalaista jogurttia. Jogurtti on iholle hyväksi sen sisältämän laktoosin, proteiinien ja mineraalien vuoksi. Suihke kosteuttaa ihoa ja suojelee sitä auringon kuivattavilta ja kuluttavilta ominaisuuksilta. Ihanan tuoksun ja kevyen koostumuksen ansiosta emulsiota tekee mieli suihkutella iholle jatkuvasti. Emulsion öliiviöljy kosteuttaa ihoa ja iho tuntuukin silkkisen pehmeältä heti levityksen jälkeen. 

Aurinkoista kesää! 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää