Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Nanso on Suomen arvostetuin vaatemerkki

Nanso on Suomen arvostetuin vaatemerkki

Tänä vuonna 95 vuotta täyttävä Nanso Group uudistaa voimakkaasti Nanso-brändiään. Uudistus ulottuu identiteetistä ja kuvamaailmasta myymälöihin ja tukee Nanson pääsuunnittelijana kesällä 2015 aloittaneen Noora Niinikosken johdolla tehtävää mallistouudistusta. Osana kokonaisuutta, vuoden 2017 alkuun mennessä, uudistuu myös yhtiön verkkokauppa.

Ensimmäiset uutta linjaa ilmentävät mallistot ovat syksyn ja talven AW 2016 -mallistot, jotka nähtiin liikkeissä heinä-elokuussa. Aiemmin muun muassa Marimekolla työskennelleen Niinikosken tiimissä ovat Nanson pitkän linjan suunnittelijat Heli Hoisko ja Minna Sillanpää, sekä uusina suunnittelijoina ns. Nordic-estetiikkaa suunnittelussaan ilmentävä kuviosuunnittelija Reeta Ek ja Hyèresin muotikilpailun finaaliin vuonna 2015 päässyt vaate- ja kuviosuunnittelija Sophie Sälekari.

”Nanso lukeutuu Suomen arvostetuimpien vaatemerkkien joukkoon. Uusi Nanso tähtää voimakkaasti kansainvälisille markkinoille. Tavoitteenamme on kasvu kotimaassa ja markkinoilla, joilla jo olemme – kuten Pohjoismaat ja Saksa – mutta myös uusilla alueilla. Jotta voimme onnistua tässä, meidän on oltava aidosti kansainvälinen, olipa kysymys mallistoista tai brändistä kokonaisuudessaan”, Nanso Groupin toimitusjohtaja Leena Syrjälä sanoo.

Nanson suunnittelun ytimessä ovat printit ja neulokset, uudistuksen myötä se ottaa askeleen kohti maailmalla vahvasti esillä olevaa skandinaavista tyyliä.

”Uusi Nanso on moderni, rento, helposti lähestyttävä ja ajankohtainen. Nansosta tekee kansainvälisesti ainutlaatuisen yhtiön vahva trikoo-osaaminen, uusiin mallistoihin tulee sen rinnalle muun muassa neuleita ja tulevaisuudessa myös kangastuotteita”, pääsuunnittelija Noora Niinikoski toteaa.

Suomen arvostetuin vaatemerkki

Markkinointi&Mainonta-lehden ja Taloustutkimuksen vuosittain tekemä Brändien arvostus -tutkimus selvittää miten suomalaiset kuluttajat arvostavat eri brändejä, tuotemerkkejä ja yrityksiä. Tutkimuksen mukaan Nanso on Suomen arvostetuin vaatemerkki vuonna 2014.

Tutkimustulos osoittaa, että kuluttajat arvostavat edelleen suomalaista suunnitteluosaamista ja tuotteiden ensiluokkaista laatua, joista Nanso tunnetaan.

Laadukas kotimainen vaihtoehto

 

Menestyksekkäästi aikaa seuraavat ja vaativimpiinkin laatutarpeisiin vastaavat Nanso-tuotteet tarjoavat kotimaisen vaihtoehdon vaatekaappiin. Tyyliltään naisellisten, rentojen ja ajattoman klassisten mekkojen suunnittelijoina loistavat suomalaisen muodin huippunimet: Anna Ruohonen, Katri Niskanen ja Nanson oma Minna Sillanpää. Tuotteiden valmistuskin tehdään suomalaisella ammattiylpeydellä Nanson omalla tehtaalla. Nanson kohdalla laatu korvaa määrän ja asusteita vaihtamalla tuotteet on helppo päivittää niin arkeen kuin juhlaan.

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää