Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Meikit puikosta!

Meikit puikosta!

Clinique Chubby in the nude -meikkivoidepuikolla saa aikaiseksi ohuen, mutta peittävän meikkipohjan. Puikkoa on myös helppo kerrostaa alueille, joissa peittävyyttä kaipaa hieman lisää. Meikkivoiteen lopputulos on pitkäkestoinen, sillä tuote on täysin öljytön. Kauniin puolimattaisen pinnan antava meikkivoide soveltuu kaikille ihotyypeille. 

Annostele meikkiä kasvoille ensin suoraan puikosta ja levitä voide sitten kaikkialle kasvoille sormin tai siveltimellä.  Päivän aikana meikkipohjan korjailu käy kätevästi myös suoraan puikosta, sillä tuote kulkee erinomaisesti mukanasi käsilaukussa. Ihanan monipuolinen tuote arjen haasteisiin! 

Meikkipohjaa voi jatkaa puikkotuotteilla pidemmällekin. Kalifornialaisen NYX -sarjan kattavasta meikkivalikoimasta löytyy korostus- ja varjostusmeikkipuikko. Levitä Wonder Stick -puikon varjostuspuolelta tummempaa sävyä kasvojen varjokohtiin, kuten poskiluun alle ja ohimolle. Korosta kasvojen korkeimpia kohtia eli poskipäitä, nenänvartta ja amorinkaarta vastaavasti vaalealla korostusvärillä. 

Myös poskipuna levittyy puikosta tasaisesti voidemaisten pohjatuotteiden päälle viimeistelemään kasvomeikin. Lumenen Miracle Blush Sorbet -puikkoposkipunasta saat kauniin heleän sävyn poskille. Voidemaisilla tuotteilla saa aikaan luonnollisen meikin, jota on helppo myös korjailla myöhemmin. Taputtele poskipunapuikosta sormenpäihin sävyä, hymyile peiliin ja taputtele väriä posken korkeimpaan kohtaan. 

Maybellinen Brow Drama Pomade Crayon -kynä täyttää kulmakarvat pehmeästi voidemaisella värillä. Kynän kapean kärjen avulla tarkkakin työskentely onnistuu. Värittele kynällä kulmien harvat kohdat ja viimeistele halutessasi Brow Drama -linjan kulmageelillä

Arkiaamun kiireisiä minuutteja säästää myös luomivärikynä, jolla koko likkuvanluomen värittely on nopeaa ja helppoa. Sormin tai siveltimellä voit vielä pehmentää kynän jälkeä. Kokeile Lancômen Ombre Hypnôse Stylo -luomiväripuikkoa sävyssä 07 Bleu Nuit smokey eye -silmämeikkiin tai vaikka pehmeäksi rajaukseksi arkimeikissä. Sävyjä on useita, joista voi valita luottosilmämeikkiin itselleen parhaiten soveltuvan. 

Nopean meikin viimeistelee huulipuna, joka levittyy tarkasti kynästä. Sisleyn Phyto-Lip Twist - huulipunakynästä saa intensiivisen sävyn huulille. Erityisesti sävy 14 on yksi kesän ehdottomista suosituksista! Sävyjä on useita, joten sekä nuden, että kirkkaiden sävyjen ystävät löytävät valikoimasta varmasti lempparinsa. Levitä sävy suoraan kynällä koko huulelle ja pehmennä halutessasi taputtelemalla punaa vielä sormin. Puna tulee esille kynän hylsyä pyöräyttämällä, joten mukana ei tarvitse kantaa edes teroitinta. 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää