Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Kesän morsian, inspiroidu pastellikynsistä!

Kesän morsian, inspiroidu pastellikynsistä!

Essien Bridal Collection 2016 -kynsilakkakokoelmassa on kesän herkullisimmat kynsilakat tuleville morsiamille. Tänä kesänä aina varmojen nudesävyjen rinnalle voi valita herkullista pastellia tai rohkeampaa punaista. Älä pelkää väriä kynsissäsi suurena juhlapäivänäsi, pastellililakin voi olla klassinen valinta. 

Essien morsiuskokoelman lakat on nimetty hauskasti hääteeman mukaisesti. Rajoitetun ajan myynnissä olevasta kokoelmasta löytyy toki myös morsiamen lisäksi niin kaasoille kuin hääparin äidille sekä siskoillekin ihanat vaihtoehdot. 

Kitin sävyinen Between the seats korostaa päivetystä eikä vie huomiota kimaltelevalta nimettömältä. Sävy pysyy siistinä kynsissä toisin kuin arempi kirkas valkoinen. 

Kesän pakollinen kynsilakkahankinta kaikille on ehdottomasti pastellilila. Groom Service sointuu kuitenkin myös kauniisti vaaleaan hääpukuun ja antaa tyyliin hillityn, mutta pirteän yksityiskohdan. 

Steal his name ja Coming together ovat nudelakkaa kaipaaville erinomainen valinta. Hieman persikkaisempi Steal his name (ylempi kuva) sävyttää kynnen vain kevyesti. Coming together yhdistyy kauniisti esimerkiksi pinkihtävään huulikiiltoon. 

Mrs always-right -sävy tarjoilee mielenkiintoisen vaihtoehdon punaisesta klassikkosävyn rinnalle. Punaiset kynnet korostavat sormussormea ja näyttävät kauniilta kimpun vihreää vartta vasten. 

Tyttömäinen ja leikkisä valinta on myös Passport to happiness. Vaalea vihreä sopii moneen eikä varasta huomiota liikaa. 

Myös Lumenen Gel Effect -lakat sävyissä 32 Rantapolku ja 15 Terälehtiä pääsevät morsiuskynsilakkojen must have -listalle! 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää