Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Kesä paletissa!

Kesä paletissa!

Kesä on pehmeiden pastellien ja kirkkaampien sävyjen aikaa. Päivetys korostuu entisestään hehkuvista sävyistä niin silmissä kuin kasvoillakin. Kesällä kevyemmästä meikkaamisesta tekee helppoa valmiit paletit, joista yhdistelemällä saa luotua kuitenkin näyttäviäkin meikkityylejä.

Kesän kauneimmat luomiväripaletit ovat molemmat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Maybellinen The Blushed Nudes -paletti onkin ollut jo ahkerassa käytössä. Alarivi on täynnä toinen toistaan pehmeämpiä maanläheisiä sävyjä, joilla kesäisen kevyen sumusilmämeikin tekeminen on todella helppoa! Kaikki sävyt ovat metallinhohtoisia ja taittavat kauniisti valoa. Pehmeitä luomivärejä on helppo häivyttää ja sekoitella keskenään.

Myös Max Factorin Masterpiece Nude -paletit sisältävät ihania kesäisiä sävyjä. Paletissa 03 Rose Nudes yhdistyy mattaisia ja hehkuvia roosan ja lilan sävyisiä luomivärejä, joilla luot kauniin silmämeikin niin arkeen kuin juhlaan. Lämpimät roosan sävyt korostavat päivetystä kasvoilla ja tummat lilat ovat pehmeämpi valinta esimerkiksi rajaukseen mustan sijaan. 

Päivetystä ja kesäistä hehkua iholla vahvistavat myös kätevät poskipaletit. Estee Lauderin Bronze Goddess -kesäkokoelman Summer Glow Multi-Palette -poskipaletista löytyy kauniin kultainen aurinkopuuteri, heleä roosa poskipuna ja intensiivinen korostuspuuteri. Kermaisen pehmeät puuterit liukuvat iholle vaivatta ja piristävät ihon sävyä hetkessä. Lopputuloksena on hieman hohtava, erittäin terveennäköinen iho. 

L'Oréal Paris Glam Bronze La Terra Healthy Glow -paletista yhdistelet pehmeän kullanhohteen kasvoillesi päivetyksen mukaan. Paletti soveltuu monelle, sillä sävyjä voi käyttää yksitellen tai sekoittaa keskenään. Aurinkopuutereita on paletissa kahta sävyä, vaaleampi päivetyksen korostamiseen ja tummempi tarkempaan varjostukseen poskiluulle. Pirteän pinkki poskipuna ja maltillinen korostusväri viimeistelevät kasvomeikin. 

Kokoa kompakteilla meikkipaleteilla itsellesi toimiva ja kevyt meikkipussi kesäksi! 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää