Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Festarilook - meikkitutorial Lavera luonnonkosmetiikkatuotteilla

Katso Meikkaaja & Kampaaja Elina Marttilan vinkit upean festarilookin luomiseen.

Tuotteina käytetty mm. Lavera 2-In-1 Compact Foundation meikkipuuteria, joka on helppokäyttöinen ja sen voidemainen koostumus peittää täydellisesti ihon pienet virheet ja jättää mattapinnan. Sisältää auringonkukkaöljyä ja sheavoita, jotka hoitavat ihoa. Keskivahvasta vahvaan peittävyyteen. Pakkauksessa mukana peili sekä sieni, jolla levitys on helppoa.

Lavera Natural Concealer peitevoide on laritsinjuuriuutetta ja sheavoita sisältävä peitepuikko, joka peittää tummat silmän aluset sekä punaisuuden. Kevyestä keskivahvaan peittävyyteen. 

Lavera Eyebrow Pencil on jojobaöljyä ja sheavoita sisältävä kulmakynä, jossa on pitkäkestoinen väri. Helppo levittää pehmeän koostumuksen ansiosta.Lavera Beautiful Mineral Eyeshadow Quattro
on valoa heijastavia pigmenttejä sisältävä hohdeluomiväripaletti. Neljä toisiansa täydentävää sävyä, jotka ovat pitkäkestoisia ja intensiivisiä. Lavera Illuminating Eyeshadow luomiväri on valoa heijastavia pigmenttejä sisältävä hohdeluomiväri. Voidaan levittää kuivalla tai kostealla applikaattorilla.

Lavera Soft Eyeliner rajauskynä on jojobaöljyä sisältävä, intensiivisen värin antava silmänrajauskynä, jonka pehmeä koostumus helpottaa levittämistä. Kynällä voi tehdä tarkan tai pehmeän ja utuisen rajauksen. Hellävarainen herkälle silmänympärysiholle. Lavera Butterfly Effect Mascaran joustavia ja ripsiä paksuntavia bambukuituja sisältävä uusi vegaanikoostumus peittää jokaisen yksittäisen ripsen samalla kun ergonominen harja ja sen kumiset harjakset taivuttaa ja erottelee ropset. Kolmivaikutteinen ripsiväri antaa ripsille tuuheutta ja kaarevuutta sekä erottelee ripset. Innovatiivisen harjan avulla ripsiväri on helppo levittää ripsiin.

Huulille Lavera Beautiful Lips Colour Intense ruusun ja malvan uutteita sekä luonnon pigmenttejä sisältävä huulipuna, jonka kevyt kermamainen koostumus on helppo levittää huulille ja hoitaa samalla huulien herkkää ihoa.

Tuotteet ovat NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, ja sopivat myös vegaanille.

KATSO KAIKKI LAVERAN MEIKKITUOTTEET VERKKOKAUPASTAMME >> 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää