Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Virkistävät naamiot juhlaillan jälkeen

Virkistävät naamiot juhlaillan jälkeen

Luo pieni hemmotteluhetki väsyneeseen päivään lempi kasvonaamiollasi. Muutama rentouttava minuutti näiden naamioiden parissa ja sekä iho, että mieli on kirkkaampi ja virkeämpi. 

GlamGlow GRAVITYMUD Firming Treatment

GlamGlow -naamioperhe kasvaa yhä mielenkiintoisemmilla ihonhoitouutuuksilla. Syksyn lisäys tuoteperheeseen on kasvoja kiinteyttävä ja muokkaava Gravitymud -naamio. Vaalea helmiäinen naamio levitetään kasvoille paketissa tulevan ylellisen siveltimen avulla ja annetaan vaikuttaa kunnes naamio on täysin kuivunut iholle. Kuivuessaan naamio vaihtaa väriä helmiäisen harmaaksi ja muuttuu peel off -naamioksi. Aloita naamion poistaminen kasvojen reunoilta. Naamio tekee ihosta kimmoisamman ja kirkkaamman. 

Dr.Hauschka Kiinteyttävä naamio: 

Juhlaillan jälkeen kuivuneelle iholle kosteutta ja hemmottelua tarjoaa Dr.Hauschkan Firming Mask. Naamiota levitetään runsas kerros kasvoille ja kaulalle, mutta myös silmänympärysiholle. Anna naamion vaikuttaa ainakin 20 minuuttia ennen sen huuhtelemista pois lämpimällä vedellä. Ihosta tulee pehmeä ja tasapainoinen eikä kuivaa ihoa kiristä enää. 

Shiseido Benefiance Pure Retinol Intensive Revitalizing Face Mask:

Tehokkaasti ihoa uudistavaa retinolia eli A-vitamiinia sisältävät Shiseidon Benefiance Pure Retinol -kasvonaamioliinat virkistävät ja kirkastavat ihoa jo yhdellä käyttökerralla. Naamioliinoja on pakkauksessa 4, kaksi kasvojen alaosaan ja kaksi yläosaan. Kasvojen alaosaan tarkoitettu naamio levitetään ensin ja liinojen annetaan vaikuttaa kasvoilla noin 15 minuuttia. Hiero liinan ylimääräiset tehoaineet syvemmälle kasvoille sormin äläkä huuhtele kasvoja hoidon jälkeen. 

 

Ihanaa uudenvuodenjuhlaa! 

- Eevis

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää