Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Joulunpunaista huulille

Joulunpunaista huulille

Täydellinen punainen huulipuna on monen luottomeikkituote, joka viimeistelee asun kuin asun ja luo tavalliseen arkimeikkiin lisää potkua ja näyttävyyttä. Punaisen merkitys korostuu erityisesti pikkujoulukaudella ja joulujuhlassa kun sen poimii esimerkiksi klassisen pikkumustan rinnalle. Yksinkertainenkin asu saa näyttävän yksityiskohdan upeasta punaisesta. 

Oman täydellisen punaisen huulipunasävyn löytää vain kokeilemalla. Sinipohjainen punainen kirkastaa ihoa ja ilmettä kun taas keltapohjainen ja selvästi oranssinpunainen on harmoninen valinta esimerkiksi oliivi-iholle. Klassinen puhtaanpunainen sen sijaan soveltuu lähestulkoon kaikille ja näyttää parhaalta huolitellun, mutta luonnollisen meikkipohjan kanssa. Punaiset huulet kaipaavat kaverikseen sipauksen aurinkopuuteria poskille, huolellisesti muotoillut kulmakarvat ja reilun kerroksen ripsiväriä.

Luottohuulipunaa löytyy nykyään yhä enemmän klassisen puikkopunan lisäksi myös kynässä tai nestemäisenä koostumuksena. Kynäpuna mahtuu pieneen tilaan ja tekee yleensä huultenrajauskynästä tarpeettoman. Nestemäinen huulipuna on helppo levittää tarkasti kapean apllikaattorin avulla. Tuotteen valintaa helpottaa kun mietit millaisen lopputuloksen haluat punaltasi. 

KUN HALUAT INTENSIIVINEN PUOLIMATTAPUNAN - Valitse Lancôme L'Absolu Rouge sävyssä 132 Caprice. Huulipuna kosteuttaa ja antaa huulille upean intensiivisen punaisen sävyn, joka kestää pitkään. Tämä puna on klassikko, johon monet ovat luottaneet jo useiden vuosien ajan. 

KUN HALUAT RUNSASPIGMENTTISEN MATTAPUNAN - Valitse Sisley Phyto-Lip Twist sävyssä 18. Kynämaisen pakkauksen vuoksi puna on helppo levittää siististi huulille. Intensiivinen sävy pysyy huulilla siistinä ja pitkään. 

KUN HALUAT VINYYLISTÄ KIILTOA - Valitse YSL Vernis à Lèvres Vinyl Cream sävyssä 401, joka antaa huulille upean intensiivisen kiillon ja runsaspigmenttisen sävyn. Huulikiilloistakin tutulla kapeakärkisellä applikaattorilla on helppo levittää puna tarkasti huulille. 

KUN HALUAT HERKULLISTA VÄRIÄ JA KIILTOA - Valitse Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid sävyssä 35 Rebel Red. Kyseessä on upea puhtaanpunainen nestemäinen huulipuna, joka kiiltää kun sen lisää huulille ja kuivuu hetken kuluttua mattaisemmaksi. 

KUN HALUAT KIILTÄVÄN KEVYTPUNAN - Valitse Max Factor Lipfinity Lipstick sävyssä 66 Scarlet, joka antaa huulille kiiltoa ja kevyemmän punaisen hehkun. Puna on todella kosteuttava ja siksi täydellinen valinta juuri talviaikaan. 

 

P.S Tavaratalossa myyjät ja meikkitaiteilijat auttavat sinua varmasti mielellään sävynvalinnassa! 

- Eevis 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää