Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Dior jadore

 

Ymmärtääkseen Christian Diorin tuoksuja, täytyy muistaa, että puutarhoilla on ollut merkittävä sija hänen elämässään jo lapsuudesta lähtien.

Hän varmisti jokaisen yksityiskohdan täydellisyyden, sillä hänen mielestään oli oleellista, että työ oli hyvin tehty ja oli tärkeää palata unohdettuihin käsityötaitoihin ja hänen lapsuudestaan muistuttaviin tuoksuihin. 

KUKAT JA NIIDEN MONIPUOLISUUS

Christian Dior rakasti kukkia jo lapsuudestaan lähtien. Tuoksunluojan ehtymättömänä inspiraation lähteenä ovat aina olleet kukat, jotka tulevat esiin tuoksuissa. Tämä kukkien runsaus on Dior-tuoksujen inspiraationlähde.

Provence ja Grassen kaupungin seutu ovat läheisesti sidoksissa Dior-tuoksutalon historiassa. Christian Dior haaveili Dior-kukkien käyttämisestä tuoksujen valmistuksessa Grassen lähellä sijaitsevalla ja tuoksukukkien viljelyyn keskittyneellä Colle Noire -tilallaan.

Hän jakoi tämän kukkiin kohdistuvan intohimonsa Grassen seudulla asuvan rakkaan sisarensa Catherine Diorin kanssa, joka omistautui tuoksuissa käytettävien ruusujen kasvattamiselle.

Christian Dior asui ja kasvatti kukkia  tilallaan sisarensa kanssa.

Myöhemmin hän palasi säännöllisesti tilalleen, jossa hän ammensi voimaa ja inspiraatiota kukkien välityksellä. Jokainen Dior-tuoksu heijastaa kukkien tarjoamien muotojen, värien ja persoonallisuuksien valtavaa monimuotoisuutta ja antaa niille kauneutta tuomalla esiin odottamattomia vivahteita. Kaikkien Dior-tuoksujen sydämessä on kukka.

100 % “MADE IN DIOR”TUOKSUNLUOJA

François Demachy on Diorin tuoksunluoja. Hän on taidetta rakastava ja hienostunut esteetikko. Hän jatkaa nykyisin Christian Diorin jo vuonna 1947 aloittamaa filosofiaa ja perinnettä huolellisesti ja luovuutta vaalien.

Hän ilmentää Dior-tuoksujen osaamista ja rohkeutta sekä takaa laadun ja tieto-taidon säilymisen.

François Demachy on viettänyt lapsuutensa Grassen kaupungissa, joka on hajuvesialan  kehto. Siellä hän on kehittänyt rakkauden laadukkaisiin raaka-aineisiin ja oppinut ihannoimaan luontoa. Diorin tuoksunluojan mukaan raaka-aineen työstäminen alkaa sen tuntemisesta.

J'adore

ABSOLUUTTINEN NAISELLISUUS

Tuoksu on kuin kukkakimppu, joka on kunnionosoitus Grassen alueen poikkeuksellisia kukkia kohtaan: Grandiflorum-jasmiini, toukoruusu, grassen neroli.

Jokainen j’adore-tuoksu ilmaisee eri tunnetta.

"J'adore ilmentää kukkaa, jota ei ole olemassa. Se on käsite."

-Francois Demachy-

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • DKNY Eau So Blush houkutuksen lempeämpi puoli

DKNY Eau So Blush houkutuksen lempeämpi puoli

DKNY:n uutuustuoksu on Be Tempted Delicious tuoksuperheen lempeämpi ja keveämpi jäsen.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää
  • Vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet

Vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet

Muotilehtien kauneustoimittajat ovat valinneet vuoden parhaat kauneustuotteet.
Panosta tai pihistä joihinkin näistä, saat takuulla toimivan tuotteen!

Lue lisää

Boss The Scent

Valmistaudu antautumaan kaikilla aisteillasi uudelle viettelevälle naisten tuoksulle – The Scent for Her.

Lue lisää
  • Joulun toivotuimmat tuoksut

Joulun toivotuimmat tuoksut

Lue lisää

Marc Jacobs Divine Decadence

Sensuelli ja ylellinen kukkaistuoksu, jossa mm. appelsiininkukkaa ja kermaista bergamottia.

Lue lisää
  • Syyllisen syvä tuoksu – Gucci Guilty

Syyllisen syvä tuoksu – Gucci Guilty

Tuoksumaailman sävähdyttäneestä Gucci Guilty Pour Homme -tuoksusta on lyhyessä ajassa tullut klassikko. Vuonna 2011 lanseerattu Guilty Pour Homme saa tänä syksynä uuden vielä rohkeamman ilmeen.

Lue lisää

Antaudu houkutukselle - DKNY Be Tempted

Provokatiivinen, addiktoiva, uusi tuoksu, joka sisältää mehukkaita hedelmiä ja unohtumattomia, herkullisia itämaisia vivahteita.

Lue lisää