Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Väriä kasvoille helpoista poskipaleteista!

Väriä kasvoille helpoista poskipaleteista!

Poskipaletit tekevät meikkauksesta helppoa ja meikkipussista kevyen. Aurinkopuuterin, poskipunan ja korostuspuuterin yhdistävistä paleteista voi sipaista väriä poskelle yhdistämällä kaikkia sävyjä isolla siveltimellä tai kerrostaa eri vaiheet viimeistellymmän lopputuloksen halutessaan.

Urban Decayn Naked Flushed- ja Rimmelin Face Sculpting Palette -poskipaletit erottelevat aurinkopuuterin, poskipunan ja korostepuuterin erillisiksi osioiksi. Paleteista on apua meikkilaukun pohjalla, sillä paletti yhdistää useamman tuotteen samaan. Käytä sävyille omia siveltimiä niin saat huolitellumman lopputuloksen sillä värit eivät näin sekoitu keskenään. 

Aurinkopuuterin voi sipaista poskiluun alle muotoilemaan kasvoja. Lisää puuteria myös otsalle ja ohimoille antamaan kasvoille auringon hehkua ja kevyttä päivetystä. Muista häivytellä sävy hyvin. 

Poskipuna levitetään posken korkeimpaan kohtaan, joka nousee esille parhaiten kun hymyilet peilikuvallesi leveästi.  Häivytä punaa kohti hiusrajaa. 

Korostuspuuteria levitetään poskiluun korkeimpaan kohtaan ja silmän ulkonurkkaan. Kokeile korostusväriä myös kulmaluulla tai silmän sisänurkassa hehkua ja virkeyttä halutessasi.  

Varmista lopuksi, että sävyt on häivytetty hyvin ja aurinkopuuteri, poskipuna ja korostuspuuteri sulautuvat pehmeästi toisiinsa. 

Diorin Diorskin Nude Air Glow PowderistaChanelin Les Beiges Healthy Glow Multi-Color Duostaja We Care Iconin All Over Shimmer -puuterista sen sijaan luot hehkuvan sävyn poskille pyöräyttämällä sivellintä kaikissa sävyissä. Tällainen paletti on nopean meikkaajan luottotuote. Sävyt eivät ole voimakkaita, jolloin siveltimen nopea pyöräytys poskilla luo luonnollisen pehmeän lopputuloksen. Levitä tätä puuteria kasvojen korkeimpiin kohtiin, kuitenkin keskittyen poskiin. Loput siveltimessä olevat puuterit voit kevyesti pyyhkäistä otsalle ja nenänpäälle.

Hehkuva kevätiho on valmis! 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää