Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Taistelu selluliittia vastaan

Taistelu selluliittia vastaan

 Kesä lähestyy – nyt on aika käydä selluliitin kimppuun! Tämän naisten ykkösvihollisen poistoon ei valitettavasti ole ihmelääkettä (kunpa se olisikin niin helppoa!). Siihen puree vain kova kolmikko – liikunta, terveellinen ruoka ja hieronta – ja hieman motivaatiotakin tarvitaan!

Harrasta tehokasta liikuntaa, joka saa sinut hikoilemaan. Suosi aerobisia lajeja: pyöräilyä, juoksua, tanssia, kuntopiiriä, uintia tai vaikkapa vesipyöräilyä. Veden hierova vaikutus auttaa hälventämään selluliittia ja parantamaan verenkiertoa. Muista myös lihaskuntoharjoittelu: mitä enemmän treenaat lihaksiasi, sitä enemmän poltat rasvaa ja kaloreita, jopa nukkuessasi! Suosittelemme 3–4 harjoituskertaa viikossa. 

Suosi ruokavaliossasi hedelmiä ja vihanneksia, erityisesti sellaisia, jotka auttavat tehostamaan rasvanpolttoa, kuten ananas, selleri, purjo, fenkoli, sipuli, kaali ja persilja. Nauti runsaasti vihreitä vihanneksia, jotka vahvistavat verisuonia ja ehkäisevät nesteen kertymistä kehoon. Ja vielä eräs seikka, jonka varmasti jo tiedätkin: MUISTA JUODA! Kunhan et juo alkoholia... Sopivia juomia ovat vesi, tuoreet vihannesmehut, vihreä tai punainen tee ja rosmariini-, nokkos-, artisokka-, mesiangervo- ja hibiskusuutteista tehdyt juomat, joilla kaikilla on kehoa puhdistavia ja hoikentavia vaikutuksia.
 
Lopuksi vartalon hieronta selluliittivoiteella auttaa häivyttämään appelsiini-ihoa. Kuori ensin vartalosi suihkussa ja levitä sen jälkeen ongelma-alueille BODY REFIRM Anti-Cellulite -öljyä (mielellään kahdesti päivässä) puserteluotteen avulla. Tämä tehoaa erityisesti lantioon ja pakaroihin. Ota appelsiini-ihoa peukalon ja etusormen väliin ja liu'uta sormiasi ylhäältä alas vähentämättä puristusta missään vaiheessa. Toista kymmenen kertaa jokaiselle ongelma-alueelle antaaksesi rasvasoluille kyytiä. Vuorottele pienten kämmenillä tehtävien muokkaavien hierontaliikkeiden kanssa.
 
 LISÄÄ VINKKEJÄ
 
 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää