Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Stressinlievitystä ja mielenrauhaa

Stressinlievitystä ja mielenrauhaa

 Me kaikki kärsimme välillä stressistä, mutta sen helpottamiseen löytyy monenlaisia keinoja. Tässä meidän vinkkimme.

Ensimmäinen menetelmä: hengitysmeditaatio. Kokeile vaikka heti! Sinun tarvitsee vain tulla tietoiseksi hetkestä ja tarkkailla hengitystäsi. Voit tehdä sen missä ja milloin vain. Paras tapa on istua rauhalliseen paikkaan selkä suorana ja silmät suljettuina. Kiinnitä huomiota sisään- ja uloshengitykseen. Missä kohdassa tunnet hengityksen (vatsassa, rintakehässä…)? Onko hengitys hidasta vai nopeaa? Tiedosta hengitysliikkeet. 15–20 sekuntia tietoista hengitystä auttaa sinua rauhoittumaan välittömästi.

Voit lievittää stressiä myös asettumalla hetkeksi makuulle ja miettimällä myönteisiä ajatuksia. Kuvittele iloisia asioita ja muistele onnellisia hetkiä… Tai miksi et tekisi itsellesi nopeaa kasvohierontaa jännityksen lieventämiseksi? Hiero etu- ja keskisormen keskiosalla otsaa ja kulmaluuta. Aloita otsan keskeltä ja siirry kohti ohimoita. Usko pois, tämä todella rentouttaa – ja auttaa jopa hälventämään kulmakarvojen välisiä pystyjuonteita!

Myös jooga voi auttaa sinua löytämään yhteyden kehoosi ja rentoutumaan. Sanotaan, että kun joogan aloittaa, siihen jää koukkuun ;) Muita hyviä stressinpoistokeinoja ovat venyttely, taiji, qiqong ja kävely – mielellään ulkona luonnossa. Tai nauti pala tummaa suklaata. Se sisältää runsaasti magnesiumia ja on erinomainen lääke stressiin. Siinäpä hyvä syy syödä suklaata vaikka joka päivä! 

 LISÄÄ VINKKEJÄ
> Laita kyykkytekniikkasi kuntoon helppojen ohjeidemme avulla. 
> Käy sotaan selluliittia vastaan! Katso parhaat taisteluvinkkimme.

 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää
  • Luonnonkosmetiikan luottotuotteet talvi-iholle

Luonnonkosmetiikan luottotuotteet talvi-iholle

Hemmottele talven koettelemaa ja kuivattamaa talvi-ihoa luonnonkosmetiikalla. Puhtaita rehellisiä raaka-aineita ja vaikuttavia tehoaineita sisältävät tuotteet suojaavat ja hoitavat niin kehoa kuin mieltä.

Lue lisää
  • Hyvän olon koti

Hyvän olon koti

Jo vuodesta 1966 Familon on ollut osana suomalaisten hyvinvointia. Hyvän olon laatutuotteisiin kuuluu kattava valikoima kodintekstiilejä, tyynyjä, peitteitä, patjoja ja vuoteita.

Lue lisää

Sana-sol Vitanallet ovat irti!

Sana-sol Vitanallet on päivittäinen vitamiinilisä pehmeässä ja pureskeltavassa muodossa. Sen yhdeksän vitamiinia tekevät hyvää koko keholle.

Lue lisää
  • Taistelu selluliittia vastaan

Taistelu selluliittia vastaan

Kesä lähestyy – nyt on aika käydä selluliitin kimppuun! Tiedätkö, miten voit ehkäistä selluliittia?

Lue lisää
  • Näin teet täydellisen kyykyn

Näin teet täydellisen kyykyn

Onko sinulla oikea kyykkytekniikka? Kyykky on yksi tehokkaimmista liikkeistä kauniiden lihaksikkaiden jalkojen ja kiinteän takamuksen saavuttamiseksi – edellyttäen, että teet liikkeen oikein!

Lue lisää
  • Hemmottele ihoasi & makunystyröitäsi

Hemmottele ihoasi & makunystyröitäsi

Tiedätkö mikä on kauniin ihon ykkössalaisuus? Kosteutus!

Lue lisää