Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Pull through- eli läpivetoletti

Pull through- eli läpivetoletti

Tämän pikakampauksen tekemiseen et tarvitse lainkaan letitystaitoa. Riittää, että osaat sitoa poninhännän silikonilenksulla ja jakaa hiusosion kahtia, sen kummempaa tekniikkaa ei tarvita!

1. Tee ensimmäinen ponnari päällisosan hiuksista takaraivolle pyörteen kohdalle. Kiinnitä ponnari silikonilenksulla, kiristä napakaksi ja nosta klipsillä pois tieltä. Tee seuraava poninhäntä hieman alemmas keskelle takaraivoa.

2. Laske ylempi ponnari alas, jaa se kahtia ja sujauta alempi ponnari näiden kahden osion välistä ylös. Kiinnitä alempi ponnari klipsillä pois tieltä.

3. Yhdistä vapaana roikkuvat latvat seuraavaan ponnariin, joka tulee pari senttiä edellisen poninhännän alapuolelle. Laske klipsillä kiinni oleva ponnari alas, jaa se kahtia ja sujauta alin poninhäntä osioiden välistä ylös.

4. Jatka tätä ponnaripunontaa niin pitkälle kuin hiuksia riittää. Jos hiuksissasi on kunnolla mittaa, voi olla helpompi tehdä latvaosan punonta toisen olkapään päällä, mutta varo ettei läpivetolettisi mene mutkalle!

5. Aloita silmukoiden levitys latvasta, kun olet kiinnittänyt viimeisen silikonilenkin. Vedä silmukoihin pulleutta tasaisesti saman kohdan molemmin puolin. Tee ensin yksi levityskierros alhaalta ylöspäin. Lisää kampauksesi muhkeutta toisella kierroksella, mikäli se tuntuu tarpeelliselta.

6. Valmis lettikampaus on näyttävä, mutta rento. Mitä paksummat hiuksesi ovat, sitä muhkeamman letin voit toteuttaa. Viimeistele hiusten pinta napakalla hiuskiinteellä ja kiiltosuihkeella. Jos haluat lettiisi rentoa rosoisuutta, suihkuta pinta suolasuihkeella.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Näin teet wetlook-nutturan by EIMI

Katso videolta vinkit wetlook-nutturan tekoon EIMI-tuotteilla.

Lue lisää

Schwarzkopf LIVE on mukana SANNIn kiertueella syksyllä 2016

Katso mitä SANNI kertoo hiustyylistään!

Lue lisää

Nopea solmunuttura by EIMI

Näin teet nopean ja helpon nutturan solmimalla.

Lue lisää

Uusi hiussarja: AMIKA

Triple Rx -shampoo ja -hoitoaine antavat vahvuutta ja pehmeyttä kemiallisten käsittelyiden ja lämpötyökalujen rasittamille hiuksille. Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja eikä keinotekoisia väriaineita.

Lue lisää

Helppo kieputusletti by EIMI

Katso ohjeet helpon kieputusletin tekoon. Apuna käytettiin Wella EIMI-tuotteita.

Lue lisää

Nioxin ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon

Nioxin tarjoaa ihonhoidollisen lähestymisen ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon. Hiusten ohenemiseen vaikuttavat mm. perinnölliset tekijät, terveydentila, stressi, hormonaaliset vaihtelu ja ruokavalio. Kolmen tuotteen StarterKit -aloituspaketti sisältää sampoon, hoitoaineen ja hiuspohjaan jätettävän hoitotuotteen.

Lue lisää

Kuohkea föönaus by Wella EIMI

Kunnon föönauksen avulla hiukset pysyvät kuohkeina pitkään, eikä niiden pinta pörröisty niin helposti. Valitse hiustyypillesi sopiva muotoilutuote, karkeille siloitusta, hennoille kunnon pohjatuki!

Lue lisää

Kolme helppoa ponnaria Invisibobblella

Katso ohjeet kolmen helpon ponnarikampauksen tekemiseen!

Lue lisää