Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Pilkulliset vappukynnet

Pilkulliset vappukynnet

Dior julkaisi kevätkokoelmassaan kolme Polka Dots -kynsilakkasettiä, joista voi luoda hauskan pilkkumanikyyrin helposti kotona. Päätin kokeilla turkoosin ja vaalean nuden yhdistelmää näin vapun kynnyksellä. 

Lakat voit kerrostaa kummin päin haluaa. Päädyin raikkaaseen turkoosiin pohjalakkana ja vaaleisiin pilkkuihin sen päällä. 

1. Lakkaa kynnet normaalisti paketin turkoosilla lakalla. Diorin kynsilakat ovat tunnettuja erinomaisesta siveltimestä ja hyvin levittyvästä lakasta, mutta saatat silti tarvita kaksi kerrosta täydellisen ja intensiivisen sävyn varmistamiseksi, 

2. Pilkut luot kätevästi pakkauksessa mukana tulevalla koristelutikulla. Tikun päässä oleva metallipallo annostelee sopivan määrän lakkaa siistiksi pilkuksi. Kasta tikun kärki vaaleammassa lakassa ja painele kynnelle sinne tänne pilkkuja. 

3. Voit viimeistellä lakkauksen ja varmistaa sen keston vielä kirkkaalla päällyslakalla kun kaikki kerrokset ovat varmasti kuivuneet hyvin. Tämän lakkauksen kanssa joutuu hieman odottelemaan, joten tee manikyyri vaikka lempi ohjelmasi parissa kotisohvalla! 

 

Iloista vappua! 

- Eevis

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää