Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Näin teet täydellisen kyykyn

Näin teet täydellisen kyykyn

Kyykky on yksi tehokkaimmista liikkeistä kauniiden lihaksikkaiden jalkojen ja kiinteän takamuksen saavuttamiseksi  – edellyttäen, että teet liikkeen oikein!

Laita jalat hieman hartioita leveämpään haara-asentoon jalkaterät ulospäin suunnattuina. Seiso suorana rintakehä auki ja kädet eteenpäin ojennettuina. Kyykisty ikään kuin olisit istumassa tuolille. Kohdista kehosi paino kantapäillesi, jotta polviisi ei kohdistu liikaa painetta.

Kyykisty tarpeeksi alas, jotta liike tuntuu pakaralihaksissa, mutta älä liian alas, jotta et satuta itseäsi. Et ole sumopainija etkä painonnostaja! Supista pakaralihaksia alaspäin laskeutuessasi ja pidä polvet ulospäin suunnattuina. Kun nouset, työnnä kantapäitäsi vasten maata ja supista edelleen pakaralihaksia. Pidä rintakehä auki ja polvet ja jalkaterät ulospäin suunnattuina.

Hengitä sisään, kun kyykistyt, ja ulos, kun nouset. Tee kyykky ensin hitaasti varmistaaksesi, että suoritat liikkeen oikein. Heti kun tunnet hallitsevasi liikkeen, nopeuta tahtia. Voit myös lisätä liikkeeseen hypyn, jos kaipaat lisähaastetta!

Aloita tekemällä kolmesta neljään 15–20 toiston sarjaa ja lisää toistojen määrää edistyessäsi. Voit myös halutessasi ottaa liikkeeseen mukaan käsipainot tai muita välineitä (bosu-pallo, trx-välineet). Muista, että kauniin muotoisen takamuksen salaisuus on täydellinen kyykkytekniikka! 
 
 LISÄÄ VINKKEJÄ
 
 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Kiitos vinkistä. Olen kyykännyt väärällä tekniikalla.

- ekku

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää
  • Luonnonkosmetiikan luottotuotteet talvi-iholle

Luonnonkosmetiikan luottotuotteet talvi-iholle

Hemmottele talven koettelemaa ja kuivattamaa talvi-ihoa luonnonkosmetiikalla. Puhtaita rehellisiä raaka-aineita ja vaikuttavia tehoaineita sisältävät tuotteet suojaavat ja hoitavat niin kehoa kuin mieltä.

Lue lisää
  • Hyvän olon koti

Hyvän olon koti

Jo vuodesta 1966 Familon on ollut osana suomalaisten hyvinvointia. Hyvän olon laatutuotteisiin kuuluu kattava valikoima kodintekstiilejä, tyynyjä, peitteitä, patjoja ja vuoteita.

Lue lisää

Sana-sol Vitanallet ovat irti!

Sana-sol Vitanallet on päivittäinen vitamiinilisä pehmeässä ja pureskeltavassa muodossa. Sen yhdeksän vitamiinia tekevät hyvää koko keholle.

Lue lisää
  • Taistelu selluliittia vastaan

Taistelu selluliittia vastaan

Kesä lähestyy – nyt on aika käydä selluliitin kimppuun! Tiedätkö, miten voit ehkäistä selluliittia?

Lue lisää
  • Stressinlievitystä ja mielenrauhaa

Stressinlievitystä ja mielenrauhaa

Haluaisitko päästä eroon kielteisistä tunteista ja stressistä? Me kaikki kärsimme välillä stressistä, mutta sen helpottamiseen löytyy monenlaisia keinoja.

Lue lisää
  • Hemmottele ihoasi & makunystyröitäsi

Hemmottele ihoasi & makunystyröitäsi

Tiedätkö mikä on kauniin ihon ykkössalaisuus? Kosteutus!

Lue lisää